kdyr Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 cau chci si zahrát přez net test drive unlimite ale nemužu se zaregistrovat po zadání udaju mi to napíše chyba servru nebo něco tak a nevim co stim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Převeď hru do ISO. Když je v CSO formátu tak se nespojí se serverem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 mozna na to jdes ze spatneho konce. mozna mas jen slaby wi-fi signal popr. nemas vse radne nastaveno. nejde mi na rozum proc by z hry odstranovali moznost on_line hrani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 tak fungovalo to cso do iso jo a jeste jak prodat auto mam 6 aut ale mam malo penez na novou tak chci prodat naky auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nejde. Stejně aby si měl 100% hry tak musíš mít všechny auta. Lepší je si našetřit a nebo ho vyhrát v nějakym Clubu třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kdyr
cau chci si zahrát přez net test drive unlimite ale nemužu se zaregistrovat po zadání udaju mi to napíše chyba servru nebo něco tak a nevim co stim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts