:.Dragunov.: Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Cau mam iPhona 3G...Verze 2.2 Jailbreak... Kdyz stahnu nejakou hru z internetu na svim PC a pote nahraju na iPhone hra me zustane samozrejme jak v iTunes tak v komplu a dostane se do iPhona... Ale kdyz jsem nekde na ceste nebo sedim nekde mimo PC tak si pres aplikaci v iPhonu Installous stahnu hru/aplikaci primo do iPhona a nainstaluju... Jakmile dojdu ke svimu komplu, pripojim iPhone tak se vsechno nasynchronizuje ale ty hry a aplikace nainstalovany rovnou z iPhona se me s komplem nezesynchronizujou... miPatch mam ze Cydie nainstalovany, iPhone restartovany, ale porad to nefunguje...Cchi prejit na 2.2.1. ale abych zase prisel o polovinu aplikaci a her se me nechce... Neporadite nekdo prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 v Instalous v nastaveni to mas povoleny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 au! tak ted jsi me dostal :D iTunes sync mam OFF... Ja si prave pamatuju ze sem se tam jednou koukal ale radsi jsem to nechaval jak to je ale necetl jsem si to... Diky moc za radu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts