Jerremy Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Mám problém s registrací v iTunes.... Nedělal bych jí, ale dočetl jsem se, že když si udělám na iPhonu 3g JB, musim mít alespoň jednu legální aplikaci, aby mi šly ty stažený neleg. Poraďte, fakt mě to jebe...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 podivej se na ipa.smajl.eu v sekci Help me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerremy Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 podivej se na ipa.smajl.eu v sekci Help me dával jsem vše jak má být, i jsem si zadal iTunes pro USA podle rad ostatních, abych si mohl zadat u kreditek none (bez placení), ale udělal jsem to dvakrát, a nic. Dal jsem i fiktivní (pravou z USA) adresu a telefon, a nic mi na e-mail nepřišlo. Můžu si teda udělat JB, aby mi šly aplikace i když nejsem zareg na iTunu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Jejde...ja se na iTunes regnul bez problemu...do adresy jsem napsal nesmysly...cislo taky nesmysl...a proste jen mail.Prislo to bez problemu hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 koukni se tady na tu adresu: http://console-forum.net/showthread.php?t=51335 máš tam návod jak se zaregistrovat bez platební karty. A jestli chceš stáhnou nějakou aplikaci z Itunes tak musíš bejt reglej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerremy Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Dík, v návodu je to samý jak jsem to dělal. Ale na desatej pokus mi to vyšlo, konečně...:bash: teď už se jenom vrhnout na JB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.