pigi01 Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 prosim mam ponuku na xbox 360 premium 20gb hdd z anglicka a neviem ci je to iste ako tie nase verzie ci mi to bude v pohode nacitavat hry filmy a pripojenie na net dik za odpoved:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 anglie=europa takze je to stejny jako kdybys to kupoval tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 osobne mam xbox z UK. jediny co potrebujes je redukce na nasi zasuvku protoze oni maji jinak tu zasuvku.ale ze zdroja jenom vymenis kabel a das tam nas nebo redukce to je vse. jinak je to PAL takze je to stejny to co koupis v CR tak i v Uk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poon Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 a vyplati se to nejak vyrazne ??? Soory za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sram_a Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 a vyplati se to nejak vyrazne ???Soory za OT To záleží kolik za něho máš dát peněz ve srovnání kolik stojí tu.To musíš vědět sám jestli se ti to vyplatí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi01 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak myslim ze ano je iba za 5000kč plus 13 orig.hier dva ovlad. myslim ze je v pohode a da my 2 mesiace zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 A jaká verze, s HDMI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi01 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak teras neviem dozvedel som sa ze nema HDMI sice nemam este plazmu ale mam v plane ju kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sram_a Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 tak teras neviem dozvedel som sa ze nema HDMI sice nemam este plazmu ale mam v plane ju kupit no bez HDMI bych v dnešní době xbox nekupoval... pokud se je mi dobře známo tak ty staré xboxi bez hdmi se nejvíc ničily mě osobně naštvalo že sem si z hrejte.cz koupil falcona a sotva za týden už tam mají jaspera :-D ale tak co se dá dělat zase sem byl o týden spokojenější:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi01
prosim mam ponuku na xbox 360 premium 20gb hdd z anglicka a neviem ci je to iste ako tie nase verzie ci mi to bude v pohode nacitavat hry filmy a pripojenie na net dik za odpoved:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.