bbu@zoznam.sk Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Vlastnim jednu fake sandisk 4gb memory stick... prenosova rychlost okolo 1,8 MBs.... niekde na fore som cital, ze fake karty su stale rychlejsie nez UMD, tak nerozumiem preco sa mi niektore hry zasekavaju (napr. pro evolution soccer 2007).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Zkus si dat CPU na 333 mHz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bbu@zoznam.sk Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 No to som uz skusal.... nepomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Hmm toz to fakt nevim asi to fakt bude tou kartou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Podivejse na tenhle topic http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 já mám taky fake a hry mi dou normálně i GTA:VCS a nemám ani přetaktováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bbu@zoznam.sk Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Hm tak tomu fakt nerozumiem..... a aku mas prenosovu rychlost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 asi tak 1GB za 10 minut... Edit:jo ale mám SanDisk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bbu@zoznam.sk Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 Podivejse na tenhle topic http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=8600 Dik za link, lenze neviem ako sa da vo windowse skonvertovat kartu na FAT316... ja tam mam na vyber len FAT32... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bbu@zoznam.sk Odesláno Březen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 asi tak 1GB za 10 minut...Edit:jo ale mám SanDisk... No to aj ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werdykt Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 me se seká jenom gta:vcs a rychlost mám kolem 2mb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 mě se úplně maximálně seká Brothers in Arms, to se vůbec nedá hrát :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bbu@zoznam.sk
Vlastnim jednu fake sandisk 4gb memory stick... prenosova rychlost okolo 1,8 MBs.... niekde na fore som cital, ze fake karty su stale rychlejsie nez UMD, tak nerozumiem preco sa mi niektore hry zasekavaju (napr. pro evolution soccer 2007)....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts