Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Cau hele, nejdou mi vubec torrenty jko napise to ze tam sou nky seeds a leechers ale toe secko stahovat to nezacne....cim to? prej upc to ma naky zakazany sem slysel nbo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 čau, mě to nedělá.. ale když zapnu třeba utorrent tak mi nejede net.. ale utorrent stahuje.. no hold.. UPC edit: tak je to asi pravda :( http://www.abclinuxu.cz/blog/wireblog/2008/11/upc-zacalo-blokovat-p2p další linky: http://www.google.cz/search?q=P2P+UPC&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poon Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ja tedkon dlouho netahal s pres torrenty ale asi to je pravda no jsou to ***** co se da delat asi prejdu na neco jineho teda az nebudu mit share rapid a rs credits ;) kdo by mel nejakou dobrou sluzbu za 500 mesicne a dobrou rychlost pm me dik soory za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 A jak dlouho Ti to nejde. Ja jsem se ted prestehoval,ale pred 14ti dny jsem jeste pouzival UPC a torrenty mi to stahovalo v pohode.Tady UPC nejde tak jsem musel sahnout po O2,tak hold jestli v tom ted neco u UPC neudelali !! Musi Ti napsat nekdo kdo ma UPC a muze se na to mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 v sobotu sem stahoval pres torenty a jelo to normalně 350kb/s tak nevim(poskytovatele netu vidiš v podpise) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jam3ss Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Tak u mého poskytovatele internetu to je udělané že přes den 4Mbit/s na prohlížení a 1Mbit/s na sosání přes torenty, jinak by jim to vytížilo net a večer je to přesně opačně. Tzv. denní provoz 6:00 do 23:30 a večerní 23:30 do 6:00. Zkus se kouknout na UPC, třeba to tam někde bude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ja nevim no me to jezdi tak vseljak vetsinou me to porty ukazuje blokovany treba dneska celej den sviti cervena ikonka a stahuju 30kB/s :(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 buzeranti zasrany...hlavne ze prachy jim vonej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Me to na macu pres transmission jede taky v pohode, prave ted stahuju...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spuntix Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 me se to taky nejde _______ UPC totiž blokuje stahování přez torrenty protoye jim to dela zmatek v síti = pořidˇte si new provozovatele:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jam3ss Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Já jsem nedávno dostahoval wowko a ted ho nechávám seedovat a uploaduje me to kolem 500kb/s. Čumím jak cíp:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dzunk
Cau hele, nejdou mi vubec torrenty jko napise to ze tam sou nky seeds a leechers ale toe secko stahovat to nezacne....cim to? prej upc to ma naky zakazany sem slysel nbo co?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts