xxzdenda Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 cau nevite nekdo cim by mohlo byt zamrzani obrazu pri hrach uz 2x sem to mel v oprave a furt to dela.PLS poradte nekdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 V jaké opravě?Myslíš v německu?Jinak když jsem měl Xbox nový tak se mi taky občas zaškubl...třeba u GTA, nebo Fify (asi si grafika teprve zvykala na horší časy:lol:) EDIT:U jakých her se ti to stává?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 jo mel sem to v nemecku a nejvic to bylo u nfs carbon,battlefield,forza motosport a saint row Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 360x Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 jo mel sem to v nemecku a nejvic to bylo u nfs carbon,battlefield,forza motosport a saint row Čau tak ten problem jsem měl taky a nějak jsem to nevyřešil nepomohla nova pasta ani nahřáti čipu gpu/cpu a paměti pořád stejne některé hry šli v poho a některé vždycky zamrzly viz gta4, saint row2 unreal t.2 a tak, nebylo to ani flashem ani dvd romkou a nikdy mi to xko nehodilo žádnou chybu jenom zamrzlo po restartu zase normalně najelo jako by nic ale jak říkám nerobilo to u všech her co jsem měl ale dočetl jsem se že to dělaji paměti ale neni to jiste mě to už přestalo bavit tak jsem to prodal jako vadne a koupil nove:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jo tak to je ten sami pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jedine me napada dat do servisu a vymenit za nove po 3.reklamaci mas podle zakona narok na penize nebo novej vyrobek nebo do 4 mesicu od koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Čau tak ten problem jsem měl taky a nějak jsem to nevyřešil nepomohla nova pasta ani nahřáti čipu gpu/cpu a paměti pořád stejne některé hry šli v poho a některé vždycky zamrzly viz gta4, saint row2 unreal t.2 a tak, nebylo to ani flashem ani dvd romkou a nikdy mi to xko nehodilo žádnou chybu jenom zamrzlo po restartu zase normalně najelo jako by nic ale jak říkám nerobilo to u všech her co jsem měl ale dočetl jsem se že to dělaji paměti ale neni to jiste mě to už přestalo bavit tak jsem to prodal jako vadne a koupil nove:) jo tohle my presne taky delalo u nekterych her:gta 4,fable 2 .... vyresil to install hry na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 mě se to sekalo i když sem to nainstaloval a na vrácení peněz máš správně nárok po 2 reklamacích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxzdenda
cau nevite nekdo cim by mohlo byt zamrzani obrazu pri hrach uz 2x sem to mel v oprave a furt to dela.PLS poradte nekdo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.