marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Jak na registraci v iTunes bez platební karty Dělám tento topic kvůli tomu protože už hodně lidí se tady na console-forum.net ptalo jak se mají zaregistrovat na itunes bez kreditní karty. ZATÍM PRO VŠECHNY VERZE ITUNES Krok 1 - Výběr aplikace: Zde si vyberte nějakou free aplikaci (nevím jak to bude u placených, ale tam je podle mě jasné, že to onu možnost nenabídne), třeba “Audi A4 Driving Challenge” - viz. na obrázku. Krok 2 - Získání aplikace: Poté, co jste vybrali aplikaci a najeli do její stránky, klikněte na tlačítko “Get app” - viz. obrázek. Krok 3 - Vytvoření účtu: Nyní se vám zobrazí nabídka, kde se můžete přihlásit nebo si vytvořit nový účet. Počítám, že si chcete vytvořit účet, takže viz. obrázek. Krok 4 - Blbosti: Nyní musíte odklepnout, že chcete pokračovat v registraci, takže “Continue”. Pak odklepněte licenci a nakonec po vás bude chtít iTunes email a heslo. To si vyplňte včetně kontrolní otázky a data narození a poté pokračujte. Krok 5 - Výběr karty: Nyní je nejdůležitější krok registrace. Vyplnění kontaktních údajů a výběr způsobu platby, tedy přesněji vybrat si, jakou kartu použijete. Pokud jste postupovali podle tohoto “rychlo návodu”, dostanete na výběr tyto položky (viz. obrázek): Zde si vyberte položku “None” a pokračujte kliknutím na “Continue”. Pak už jen stačí vlézt na vás mail, aktivovat si účet a začít využívat českou mutaci iTunes/App Store!:wohow: DOPORUČUJI: Při 5 kroku je lepší když tam napíšete nějakou USA adresu protože mojí Českou adresu mi to nevzalo:? ZDROJ: http://www.chlupataprdel.cz/2008/08/jak-na-registraci-v-itunes-bez-platebni-karty-cz/ za thanks se zlobit nebudu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 To si určitě dělal ty viď? Příště aspoň napiš zdroj:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 To si určitě dělal ty viď?Příště aspoň napiš zdroj:dozey: No je pravda že jsem to okpcil ale kazdy se tady ptal jak na registraci tak proc to sem nedat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 No je pravda že jsem to okpcil ale kazdy se tady ptal jak na registraci tak proc to sem nedat :roll: Tak napiš zdroj ne? //edit: Konečně:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 To bylo fakt moc prace, kdyz jsem ti to jeste nasel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 To bylo fakt moc prace, kdyz jsem ti to jeste nasel :D No ježíš tady na fóru to nikde nebylo ta jsem to sem okopcil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 nevadi, zdroj uvedeny tak to uz dalej nerozoberajte. diky za navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 btw tenhle zpusob nefunguje u noveho itunes, naposled toto funguje na verzi 7 tusim:-D delal sem to vanocnich prazdninach a byly s tim docela problemy:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 btw tenhle zpusob nefunguje u noveho itunes, naposled toto funguje na verzi 7 tusim:-D delal sem to vanocnich prazdninach a byly s tim docela problemy:-) Díky za upozornění hned dopíšu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 btw tenhle zpusob nefunguje u noveho itunes, naposled toto funguje na verzi 7 tusim:-D delal sem to vanocnich prazdninach a byly s tim docela problemy:-) Neni pravda, já se registroval bez kreditky na verzi 8 uplně v pohodě btw. Marku, ty jsi se na 8ičce taky registroval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Neni pravda, já se registroval bez kreditky na verzi 8 uplně v pohoděbtw. Marku, ty jsi se na 8ičce taky registroval :D Jo dnes jsem se zaregistroval na 8mičce tak to byl zase nějaký kec že to nejde na osmičce tak já to v návodu upravím:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Btw... :) http://ipa.smajl.eu/clanek/jak-vytvorit-ucet-na-itunes/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Btw... :) http://ipa.smajl.eu/clanek/jak-vytvorit-ucet-na-itunes/ Taky pěkný návod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sattero Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Dobře žes uvedl zdroj :) Akorát sem si projížděl googlem indexaci mého webu (chlupaté prdele) a narazil sem na tento thread - zajímavé kam se všude ten návod dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.