Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

N�VOD>>Registrace na itunes bez kreditky

marekgengel111

Recommended Posts

Jak na registraci v iTunes bez platební karty

Dělám tento topic kvůli tomu protože už hodně lidí se tady na console-forum.net ptalo jak se mají zaregistrovat na itunes bez kreditní karty.

ZATÍM PRO VŠECHNY VERZE ITUNES

Krok 1 - Výběr aplikace:

Zde si vyberte nějakou free aplikaci (nevím jak to bude u placených, ale tam je podle mě jasné, že to onu možnost nenabídne), třeba “Audi A4 Driving Challenge” - viz. na obrázku.

klik-450x257.jpg

Krok 2 - Získání aplikace:

Poté, co jste vybrali aplikaci a najeli do její stránky, klikněte na tlačítko “Get app” - viz. obrázek.

getapp-450x295.jpg

Krok 3 - Vytvoření účtu:

Nyní se vám zobrazí nabídka, kde se můžete přihlásit nebo si vytvořit nový účet. Počítám, že si chcete vytvořit účet, takže viz. obrázek.

vytvoreniuctu-450x260.jpg

Krok 4 - Blbosti:

Nyní musíte odklepnout, že chcete pokračovat v registraci, takže “Continue”. Pak odklepněte licenci a nakonec po vás bude chtít iTunes email a heslo. To si vyplňte včetně kontrolní otázky a data narození a poté pokračujte.

Krok 5 - Výběr karty:

Nyní je nejdůležitější krok registrace. Vyplnění kontaktních údajů a výběr způsobu platby, tedy přesněji vybrat si, jakou kartu použijete. Pokud jste postupovali podle tohoto “rychlo návodu”, dostanete na výběr tyto položky (viz. obrázek):

karty-450x265.jpg

Zde si vyberte položku “None” a pokračujte kliknutím na “Continue”. Pak už jen stačí vlézt na vás mail, aktivovat si účet a začít využívat českou mutaci iTunes/App Store!:wohow:

DOPORUČUJI: Při 5 kroku je lepší když tam napíšete nějakou USA adresu protože mojí Českou adresu mi to nevzalo:?

ZDROJ: http://www.chlupataprdel.cz/2008/08/jak-na-registraci-v-itunes-bez-platebni-karty-cz/

za thanks se zlobit nebudu:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw tenhle zpusob nefunguje u noveho itunes, naposled toto funguje na verzi 7 tusim:-D delal sem to vanocnich prazdninach a byly s tim docela problemy:-)

Neni pravda, já se registroval bez kreditky na verzi 8 uplně v pohodě

btw. Marku, ty jsi se na 8ičce taky registroval :D

Odkaz ke komentáři

Neni pravda, já se registroval bez kreditky na verzi 8 uplně v pohodě

btw. Marku, ty jsi se na 8ičce taky registroval :D

Jo dnes jsem se zaregistroval na 8mičce tak to byl zase nějaký kec že to nejde na osmičce tak já to v návodu upravím:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu