patrik1468623047 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Cau mám stahl sem si hru na ps2 pres torrent a vzniky mi dva soubory bin a cue nevim v cem to mam palit a jak..:roll: tak mi prosím poradte dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 dtahni img burn a a vypal to ... je to podobne jako iso.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Nebo to preved v programu ultraiso do formatu jaky potrebujes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Jo dík něco stáhnu a zkusím to davám oboum thanks ale nechte toto téma otevřený kdybych nněco nevěděl tak se zaptám tady a bych nemusel založit novej topic stahl sem si hru od uploadrera Marlenka nebo jak se jmenuje :D: A kdyz sem to rozbalil tak to melo koncovku iso .. vypalil sem to v IMGburn rychlost 4 ... kdyz sem to dal do ps2 tak me nacetlo jenom to playstation2 a pak nic jenom cerna obrzovka .... ( kdyby mi nekdo udelal tutorial tak mu dobyju kredit na czs nebo kde chcete) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 zkus PowerISo tam rozbal hru a nahore dej jen palit jak jednoduche a ucine :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Jak vypalovat torrent zde http://console-forum.net/showthread.php?t=48195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.