Th3answer Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Ahoj, potřebuju poradit, jak se v těchto hrách dají prodat auta? Jak v MW dostanu auto protivníka z blacklistu? Když jsem to hrál na počítači, tak tam vždy byli tři balíčky a jeden z nich bylo soupeřovo auto, na psp nic takovýho není... dík za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Na PSP se auta prodávat nedají...Maximálně můžeš v MW prodat upgrady z aut a dostat nějaký money z5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jj, jak můžu prodat ty upgrady? Je to docela škoda, že jsou ty hry ořezaný až takhle do mrtě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Mno v most Wanted jak najedeš na performance upgrade tak tam máš ve sloupci ty věci co si můžeš koupit.Když najedeš na to stock tak tam budeš mít napsané,kolik peněz se ti vrátí... Já to tak dělám u aut,které nepoužívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jj, diky aspoň trochu si mi pomohl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.