Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Ahoj, mam problem s flashkou... Vzdycky ji normalne pripojim a ona se ukaze, ale kdyz na ni kliknu tak mi to napise vlozte disk do jednotky vymenitelny disk.... nevite cim by to mohlo byt? Dekuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 čau, jde vidět flashka v: pocitač->spravovat->spravce disku podle mně je jedinou možnosti reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Neni špatnej kontakt? Zkus jí tam nějak poštelovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 emer: tam se vubec nevyznam :D a nevidim tam ani cecko... zinglbee: zkousel sem to nejde :( uctenku uz nejspis nemam tkze reklamace bohuzel no :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 emer: tam se vubec nevyznam :D a nevidim tam ani cecko...zinglbee: zkousel sem to nejde :( uctenku uz nejspis nemam tkze reklamace bohuzel no :( aha skus ji ještě v jinejch portech USB případně v jiném pc ale pochybuju že to zabere flashka je asi R.I.P :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dzunk
Ahoj, mam problem s flashkou... Vzdycky ji normalne pripojim a ona se ukaze, ale kdyz na ni kliknu tak mi to napise vlozte disk do jednotky vymenitelny disk.... nevite cim by to mohlo byt? Dekuju moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts