Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 Ahoj, mam problem s flashkou... Vzdycky ji normalne pripojim a ona se ukaze, ale kdyz na ni kliknu tak mi to napise vlozte disk do jednotky vymenitelny disk.... nevite cim by to mohlo byt? Dekuju moc
0 Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 čau, jde vidět flashka v: pocitač->spravovat->spravce disku podle mně je jedinou možnosti reklamace
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 22, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 Neni špatnej kontakt? Zkus jí tam nějak poštelovat....
0 Dzunk Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 emer: tam se vubec nevyznam :D a nevidim tam ani cecko... zinglbee: zkousel sem to nejde :( uctenku uz nejspis nemam tkze reklamace bohuzel no :(
0 Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2009 emer: tam se vubec nevyznam :D a nevidim tam ani cecko...zinglbee: zkousel sem to nejde :( uctenku uz nejspis nemam tkze reklamace bohuzel no :( aha skus ji ještě v jinejch portech USB případně v jiném pc ale pochybuju že to zabere flashka je asi R.I.P :?
Otázka
Dzunk
Ahoj, mam problem s flashkou... Vzdycky ji normalne pripojim a ona se ukaze, ale kdyz na ni kliknu tak mi to napise vlozte disk do jednotky vymenitelny disk.... nevite cim by to mohlo byt? Dekuju moc
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts