asterix13 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 cau lidi mam tuhle kartu v kompu sem ji zapojil spravne a mam v ni uz i antenu zapojenou kdyz dam ladeni naladimi to asik 200 programu ale kdyz na neho kliknu jenom cerna obrazovka a nic nevite co stim pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nvm kde by měl mít problém ja jak jsem ji kdysi testoval vše jelo ok nepřepls např do AV či do jiného modu ? skus si pohrat třeba i v jakém režimu ladíš lad v PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 http://img4.imgup.eu/karta.JPG takhle to vypada a nejde mi ani jeden sem zkousel ladit nekolikrat a neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 změn režim ted to máš asi v AVečku skus stisknout hned vedle červeného tlačítka power na tlačítko TV a potom vedle tlačítka "3" na tlačítko "Video" nevím už přesně jak na to po kartě mi zbyl už jen ovladač skus si stím pohrát "a jestly jsi ještě vzpomínam šlo AV přepnout i v té aplikaci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 nemuzu to prepnuti z av nikde najit :( nevim absolutne cim to muze byt vse mam zapojeno spravne nemuzes mi dat prosimte icq a poradil bys mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 ok.. 385740249 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 sem si te uz pridal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.