Guest Anonymous Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 tak tady máte king konga :wink: já myslím že to je dost dobrá hra :wink: http://ts.searching.com/torrent/705343/PSP_Game_KingKongPeterJackson_Multilanguage9_PACK5_1MB_ByCombateMortal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 paráda..teď ještě downgrade z FW 2.50 na 1.5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 Už to tu myslím bylo ;) Jinak to je torrent.. kdyby někdo chtěl tady je funkční už upravená verze na FTP ftp://217.195.87.194/Games/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 na www.isohunt.com je všechno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 jestli chcete můžu to dát na ftp :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2006 jestli chcete můžu to dát na ftp :wink: Vidíš dobře? :D Tady to jsem psal: Už to tu myslím bylo ;) Jinak to je torrent.. kdyby někdo chtěl tady je funkční už upravená verze na FTP ftp://217.195.87.194/Games/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EJAX Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 to už to jde pustit na PSP fw. 1.50??? jestli jo tak jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 to už to jde pustit na PSP fw. 1.50??? jestli jo tak jak... Ty asi taky umíš dobře číst... a dobře vidíš co? Podívej se nad tvůj příspěvek tady to máš ještě jednou Tady to jsem psal: Už to tu myslím bylo ;) Jinak to je torrent.. kdyby někdo chtěl tady je funkční už upravená verze na FTP ftp://217.195.87.194/Games/ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2006 ..tak sem prosel kinkonga a musi ric, ze je to zlodejna nejvesiho kalibru :evil: ..prosel sem to za 2 hodiny cistyho casu!!!..a to nejsem zadnej hrac profesional :) ..grafika je prumerna(v nekterejch chvilich fakt pekna a nekdy zase strasna), ale plna chyb...casto sem se "propad" mimo mapu do sireho vesmiru :D ..libi sem mi ten styl jakym to je udelany - absence ukazatele zivota a poctu naboju(vite jen z hlasek jacka)... ..v nekterejch chvilich to ma fakt atmosferu(kdyz sem slysel zasusteni ty prerostly stonozky tak se mi jezili chlupy na zadech :D )... ..ale celkove je to fakt zlodejna... ...chapal bych kdyby tu hru davali zadarmo k DVDcku, ale dat 1500 za hru na 2 hodiny(absence vetsi obtiznosti nebo jineho modu..takze znova to projizdet nebudete)... ...no je to muj subjektivni nazor, jen malilinkaty varovani pro pripadne kupce... :wink: (sem rad ze sem to hral jako ISO a ze sem to nesehnal jako origosku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 Já to dohrál dohromady tak za 4hodiny ale jinak nemám v podstatě co vytknout.Trochu mě vadilo že mě tam jako podle filmu nepomáhaly i jiní lidi i když neměly v čem a taky jsem byl zklamanej že tam nebyly ti úchylní domorodci...Jinak grafika je náádherná a ty stonožky ty jsou fakt hnusný!!!No takovou hru za 1500kč tak to fakt ee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 no je fakt lepší si to stáhnout . :wink: já bych za to ty prachy asi nedal :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2006 no je fakt lepší si to stáhnout . :wink: já bych za to ty prachy asi nedal :wink:já to sice hrát nebudu...není to můj styl, ale rozhodně je to lichva prodávat hru, která jak tvrdíte vydrží dvě hodiny.......za 1500 máte krásnou holku na hodinu a užijete si daleko víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 Potřebuji pomoc... jsem s King Kongem ve městě, ale nevím co mám dělat.. dostal jsem se s tých pout a přeskočil tu rozbitou zem... a potom tam jezdí pořád ty policejní auta, dokola a nevím co dál, dokola je jak blbec rozbijím a dále se nemůžu dostat pomoce díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 Potřebuji pomoc... jsem s King Kongem ve městě, ale nevím co mám dělat.. dostal jsem se s tých pout a přeskočil tu rozbitou zem... a potom tam jezdí pořád ty policejní auta, dokola a nevím co dál, dokola je jak **** rozbijím a dále se nemůžu dostat pomoce díky :) ...proste prochazej ulickam a rosekej je :D ...dostanes se k takovy zamceny brane pred kterou je autobus - ten odhodis(mackanim trojuhelnika) a pak rosekas branu pobezis asi 30 vterin a zacnes lizt na empire state building a asi za minutu uz budes cist titulky :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 Jo aha... ja na ten autobus mačkal jenom čtvereček :D a nic... Díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2006 Tak jsem to už projel... asi za 5 hodin 8-) Hra mě velice bavila.. vynikajíci atmosféra.. někdy jsem se i bál :D zvuk je taky vynikajíci i grafika :),bohužel jak už je to tu napsane.. hra je dost krátka... hrál jsem ji i na PC a je to to samé, ale na PC jsou více misí... takže jestli by si někdo chtěl tuto hru ještě více užít.. tak si ji pořiďte na PC.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 jj taky jsem se někdy bál.Asi nejvíc když jsem šel nějakou chodbičkou a tam najednou vylezla z díry ta 10m stonožka.No fakt hnus :-D.Zvuky jsou taky hrubí.A nejvíc se mě líbily jak asi ve třičtvrině hry jsem šel a najednou se tam objevily ti MEGA obrovští brontosauři to byl faktycky zážitek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 Já to dohrál dohromady tak za 4hodiny ale jinak nemám v podstatě co vytknout.Trochu mě vadilo že mě tam jako podle filmu nepomáhaly i jiní lidi i když neměly v čem a taky jsem byl zklamanej že tam nebyly ti úchylní domorodci...Jinak grafika je náádherná a ty stonožky ty jsou fakt hnusný!!!No takovou hru za 1500kč tak to fakt ee... To je fu*k škoda, že je to tak krátký. Nejsem blázen dát 1400kč za hru, která ti nevydrží ani 1den. A co se týče filmu-ten mě taky dost sklamal. Nejdřív půl filmu nic, potom je dobrá ta část na tom ostrově lebek(např.: boje konga stěma t-rexama - pěkná podívaná. A potom co se vrátěj do NY už je to jak říká můj brácha "zas*aná romance" :lol: Film u mě dostal(když budu hodně štědrej) MAX. 6/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 tak co má to cenus stahovat toho konga??? nevím nevím :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 jj určutě má!!Až na to že je to fakt krátký ale jinak se u toho i pobavíš!Stahuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 hele někdo tu někde psal, že ten king kong je upravenej jako homebrew aplikace..to znamená, že mi bude šlapat i na 2.50 přes gta save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 j. taky jsem o tom slyšel :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 hele někdo tu někde psal, že ten king kong je upravenej jako homebrew aplikace..to znamená, že mi bude šlapat i na 2.50 přes gta save? Je to homebrew... ale nevím jestli funguje na tych fw vyšších páč ja mám jenom 1.50 :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 tak shup vykousejte to nekdo :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 nie, to Vam nepojde...je verzia ktora sa spusta ako homebrew, ale musi byt 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.