Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

king kong

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno
to už to jde pustit na PSP fw. 1.50??? jestli jo tak jak...

Ty asi taky umíš dobře číst... a dobře vidíš co?

Podívej se nad tvůj příspěvek tady to máš ještě jednou

Tady to jsem psal:

Už to tu myslím bylo ;)

Jinak to je torrent.. kdyby někdo chtěl tady je funkční už upravená verze na FTP

ftp://217.195.87.194/Games/

:)

Odesláno

..tak sem prosel kinkonga a musi ric, ze je to zlodejna nejvesiho kalibru :evil:

..prosel sem to za 2 hodiny cistyho casu!!!..a to nejsem zadnej hrac profesional :)

..grafika je prumerna(v nekterejch chvilich fakt pekna a nekdy zase strasna), ale plna chyb...casto sem se "propad" mimo mapu do sireho vesmiru :D

..libi sem mi ten styl jakym to je udelany - absence ukazatele zivota a poctu naboju(vite jen z hlasek jacka)...

..v nekterejch chvilich to ma fakt atmosferu(kdyz sem slysel zasusteni ty prerostly stonozky tak se mi jezili chlupy na zadech :D )...

..ale celkove je to fakt zlodejna...

...chapal bych kdyby tu hru davali zadarmo k DVDcku, ale dat 1500 za hru na 2 hodiny(absence vetsi obtiznosti nebo jineho modu..takze znova to projizdet nebudete)...

...no je to muj subjektivni nazor, jen malilinkaty varovani pro pripadne kupce... :wink: (sem rad ze sem to hral jako ISO a ze sem to nesehnal jako origosku )

Odesláno

Já to dohrál dohromady tak za 4hodiny ale jinak nemám v podstatě co vytknout.Trochu mě vadilo že mě tam jako podle filmu nepomáhaly i jiní lidi i když neměly v čem a taky jsem byl zklamanej že tam nebyly ti úchylní domorodci...Jinak grafika je náádherná a ty stonožky ty jsou fakt hnusný!!!No takovou hru za 1500kč tak to fakt ee...

Guest Anonymous
Odesláno

Potřebuji pomoc... jsem s King Kongem ve městě, ale nevím co mám dělat.. dostal jsem se s tých pout a přeskočil tu rozbitou zem... a potom tam jezdí pořád ty policejní auta, dokola a nevím co dál, dokola je jak blbec rozbijím a dále se nemůžu dostat pomoce díky :)

Odesláno
Potřebuji pomoc... jsem s King Kongem ve městě, ale nevím co mám dělat.. dostal jsem se s tých pout a přeskočil tu rozbitou zem... a potom tam jezdí pořád ty policejní auta, dokola a nevím co dál, dokola je jak **** rozbijím a dále se nemůžu dostat pomoce díky :)

...proste prochazej ulickam a rosekej je :D

...dostanes se k takovy zamceny brane pred kterou je autobus - ten odhodis(mackanim trojuhelnika) a pak rosekas branu pobezis asi 30 vterin a zacnes lizt na empire state building a asi za minutu uz budes cist titulky :evil:

Guest Anonymous
Odesláno

Tak jsem to už projel... asi za 5 hodin 8-)

Hra mě velice bavila.. vynikajíci atmosféra.. někdy jsem se i bál :D zvuk je taky vynikajíci i grafika :),bohužel jak už je to tu napsane.. hra je dost krátka... hrál jsem ji i na PC a je to to samé, ale na PC jsou více misí... takže jestli by si někdo chtěl tuto hru ještě více užít.. tak si ji pořiďte na PC.. ;)

Guest Anonymous
Odesláno
Já to dohrál dohromady tak za 4hodiny ale jinak nemám v podstatě co vytknout.Trochu mě vadilo že mě tam jako podle filmu nepomáhaly i jiní lidi i když neměly v čem a taky jsem byl zklamanej že tam nebyly ti úchylní domorodci...Jinak grafika je náádherná a ty stonožky ty jsou fakt hnusný!!!No takovou hru za 1500kč tak to fakt ee...

To je fu*k škoda, že je to tak krátký. Nejsem blázen dát 1400kč za hru, která ti nevydrží ani 1den. A co se týče filmu-ten mě taky dost sklamal. Nejdřív půl filmu nic, potom je dobrá ta část na tom ostrově lebek(např.: boje konga stěma t-rexama - pěkná podívaná. A potom co se vrátěj do NY už je to jak říká můj brácha "zas*aná romance" :lol:

Film u mě dostal(když budu hodně štědrej) MAX. 6/10

Guest Anonymous
Odesláno
hele někdo tu někde psal, že ten king kong je upravenej jako homebrew aplikace..to znamená, že mi bude šlapat i na 2.50 přes gta save?

Je to homebrew... ale nevím jestli funguje na tych fw vyšších páč ja mám jenom 1.50 :evil:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu