BioToXx_ Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Zdarec mam takovy problem... kdyz hraju tak se mi nekdy (opravdu vyjmecne) xbox sekne a jde pouze vypnout "natvrdo" ! Ma nekdo podobny problem a nevite cim je to zpusobeno ?? :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Mel sem stejny problem u nekterych her.Vyresilo to instal hry na hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Mel sem stejny problem u nekterych.Vyresilo to instal hry na hdd No jo ja HDD zatim nemam :? a to si na HDD muzu nahrat hru a pak ji spousted bez DVD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 No jo ja HDD zatim nemam :? a to si na HDD muzu nahrat hru a pak ji spousted bez DVD ? DVD musi byt v mechanice ale pak se vsechno rychleji nacita atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Stávalo se to mě i kámošům a končilo to RROD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Stávalo se to mě i kámošům a končilo to RROD Nojono ale ja mam xbox od vanoc a rekl bych ze by to nemelo delat... no este ze je ta zaruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 stalo se mi to dnes pri nabihani loga xboxu :D musel sem to taky natvrdo vypnout, vyvetral sem a za chvili v ph nejspis se ti taky mozna prehriva, zkontroluj jestli mas vsechno spravne zapjene, popripade zkus prohodit vertikal/horizontal pozici xka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 stalo se mi to dnes pri nabihani loga xboxu :D musel sem to taky natvrdo vypnout, vyvetral sem a za chvili v ph nejspis se ti taky mozna prehriva, zkontroluj jestli mas vsechno spravne zapjene, popripade zkus prohodit vertikal/horizontal pozici xkaNo zapojeny neni skoro co... ale ja mam prave xko porad na stojaka takze myslis ze je to tim ?? Ja nwm no... prehrivani to bych moc nerekl protoze dneska se mi to stalo hned ze zacatku u hry... spis se mi zda ze se to stava kdyz xbox "nestiha" v saints row pri zvednuti telefonu,v lost planet pri rychlem preskoceni briefingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 ježiiš no tak se to sekne neni to božský stroj, jestli bude RROD to neovlivníš. Prostě časem to všechno stejně odejde, tak se kur*a uklidni a nech to běžet, děláte s komára velblouda kolikrát se sekl comp víckrát než xbox...takže klid a nespamuj tu a pročti si jiné topici. Jejich tu habaděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 ježiiš no tak se to sekne neni to božský stroj, jestli bude RROD to neovlivníš. Prostě časem to všechno stejně odejde, tak se kur*a uklidni a nech to běžet, děláte s komára velblouda kolikrát se sekl comp víckrát než xbox...takže klid a nespamuj tu a pročti si jiné topici. Jejich tu habaděj nojono... a kdyz chytnu RRoD tak normal zavolam na tu xbox linku a oni si pro to prijedou ??? Samozrejme mam zaruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 hele možná to budě tím že to je na stojáka moje zkušenost: taky se mi xbox sem tam sekl asi 3x u skate. mam ho taky od vanoc a vsiml jsem si ze mam skate trochu poskrabany (asi od xboxu) tak jsem se ptal tady na foru co s tim aby se to neskrabalo oni rekli ze mam dat xbox na lezato dal jsem a od ty doby ani jedno seknuti cca mesíc a půl a reklamovat to muzes i tam kde si to koupil... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ježiiš no tak se to sekne neni to božský stroj, jestli bude RROD to neovlivníš. Prostě časem to všechno stejně odejde, tak se kur*a uklidni a nech to běžet, děláte s komára velblouda kolikrát se sekl comp víckrát než xbox...takže klid a nespamuj tu a pročti si jiné topici. Jejich tu habaděj Si ho vyhlasil trochu moc ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 hele možná to budě tím že to je na stojákamoje zkušenost: taky se mi xbox sem tam sekl asi 3x u skate. mam ho taky od vanoc a vsiml jsem si ze mam skate trochu poskrabany (asi od xboxu) tak jsem se ptal tady na foru co s tim aby se to neskrabalo oni rekli ze mam dat xbox na lezato dal jsem a od ty doby ani jedno seknuti cca mesíc a půl a reklamovat to muzes i tam kde si to koupil... :) jO diky skusim to... treba se to vyresi i kdyz nalezato zabira dost mista... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ježiiš no tak se to sekne neni to božský stroj, jestli bude RROD to neovlivníš. Prostě časem to všechno stejně odejde, tak se kur*a uklidni a nech to běžet, děláte s komára velblouda kolikrát se sekl comp víckrát než xbox...takže klid a nespamuj tu a pročti si jiné topici. Jejich tu habaděj tvoje reakce je moc přehnaná tak to klidni.... jinak re.conect bude to asi tou vertikalni polohou me se to este nestalo protoze mam hry na hdd ale asi to budes mit tim takze se rrod neboj ten muze kazdymu naskocit kdykoliv :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scrappy Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Kamos co mel xko tak mu to delalo nez se mu objevil3rrod.Mne to zacalo delat pred tejdnem kazdy den 1-2x no a pak sem vycistil cache u hdd a uz 3nebo4dny nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stanly Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 mne sa stalo to iste pred dvoma tyzdnami.ked ti to zacne sekat uz na zaciatku pri zobrazovani loga xbox tak je to jasny RING OF DEATH...da sa to opravit...ale pravdepodobnost ze sa to vrati je dost velka...jasna reklamacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BioToXx_
Zdarec mam takovy problem... kdyz hraju tak se mi nekdy (opravdu vyjmecne) xbox sekne a jde pouze vypnout "natvrdo" ! Ma nekdo podobny problem a nevite cim je to zpusobeno ?? :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts