LoCo99 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Caw , jelikož prodávám psp tak sem našetřil na nějakej přehrávač , jenže nevim jakej... na aukru sem našel takový napodobeniny , čongovský mp4ky , http://aukro.cz/item591203034_3_16_9_8gb_mp5_mp4_divx_player_cestina_novy.html docela bych tomu i věřil... tenhle uživatel tam toho prodává víc , no možná bych to i bral za tu cenu... chci vědět váš názor na tohle a vaše zkušenosti s levnýma mp4kama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 levny mp4 sou shit..proste cina kvalita..co bys taky chtel..jako nektery hrajou dobre..ale vypadaj lacine a kdyz maj dotykovej display tak po case je horro kliknout na to co zrovna chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Levny MP4 prehravace bych nebral ani za stovku...Je to fakt nechutny cely... Radsi si kup nejakou ''znacku''... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ok... to s tim dotykacem vim , to se vyplatí něco dražšího... a nedali byste mi sem nějaký tipy na ty mp4ky ? aby to umělo to co sem vám postoval ale kvalitnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Creative Zen ... sice to není přímo mp4,ale video na něm vypadá super ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Creative Zen ... sice to není přímo mp4,ale video na něm vypadá super ... http://www.aukro.cz/item592185846_mp3_prehravac_creative_zen_8gb_pouzdro.html tento ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Ten ti taky můžu doporučit. Sám jsem ho měl a byl super. Bohužel jsem ho musel prodat, protože jsem chtěl PSP :) Takže Creative Zen doporučuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 hecku vem si moje ICQ pls, rád bych si o tom promluvil líp .. 245-201-920 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jo ten ... mám ho taky,a naprostá spokojenost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Určitě neuděláš chybu ZENem a ještě lépe s X-FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Určitě neuděláš chybu ZENem a ještě lépe s X-FI http://www.aukro.cz/item588335536_creative_zen_x_fi_8gb.html ? nebo stačí mít sluchátka s x-fi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.