:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 To tu nikdo nehraje Gearse 1 a 2 po netu?! Vim jen o Nobodym jinak fakt nevim... Mohli by jsme klidne nekdy udelat session treba ve dvojce a zahrat po netu... Ale spis ne co :) Palenkari nevi co hrat driv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Ja so hlásim na GoW 2....gamertag: MalickyBobrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 GoW 1 mam origo a GoW 2 stahnu a klidne muzeme zahrat... gamertag je grinderwolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Taky mužu zahrát Gow1 i 2 nick Freezac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 j bych mohl zaparit GoW 2 gow 1 nemam :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeRaven Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 GoW II mam GoW I taky nick: CZeRaven napiš a zahrajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Mam oboje, klidne zahraju. GT v podpisu Btw. jsem spis na mod anex (okupace) nez na warzone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Jestli to je stále aktuální......, GoW2 není problém, hraju ho skoro denně, headset je taky :D...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Mám samozřejmě obě hry.Není problém.Ovšem spíše dávám přednost 2.dílu.(z důvodu větší rozmanitosti).Včera to byl solidní spolubojovník,co?(i když tenhle mod mi připadá nudný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Nudny byl protoze jsme byli 4...A velka mapa... V deseti lidech je to celkem zabava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 To ano.Ale stejně zábavnější je Annex(okupace-taky se hraje na síti nejvíc) nebo Ochránce.Tam se někdy parádně nasměju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Je to dost blbi když to hrajou tak 3 lidi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Mám samozřejmě obě hry.Není problém.Ovšem spíše dávám přednost 2.dílu.(z důvodu větší rozmanitosti).Včera to byl solidní spolubojovník,co?(i když tenhle mod mi připadá nudný). Jo super, nudný to není když hraje víc lidí jak říkal Drag a k tomu jste byly spolu s románkem....dáme dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 tenhle topic zamknu máte topic s klanem o gow....ať toho není příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts