perrek Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 čuste prosimvás nevíte někdo co mám udělat, když dám ve flatout2 vyhledat online hru tak mi hra spadne a vyhodí mi to chybu "neodesílat"...nevíte co s tím??není to origo ale mám nějaký crack na cracklý servery.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 čuste prosimvás nevíte někdo co mám udělat, když dám ve flatout2 vyhledat online hru tak mi hra spadne a vyhodí mi to chybu "neodesílat"...nevíte co s tím??není to origo ale mám nějaký crack na cracklý servery.díky Nepotřebuješ crack, stáhni si prostě hru, pokud bude chtít crack tak hru crackni a hraješ online, žádné patche nebo podobně ! ;) A chyba neodesílat znamená něco jako, že soubor už nepracuje, takže je to špatným crackem nebo hrou.:arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Nepotřebuješ crack, stáhni si prostě hru, pokud bude chtít crack tak hru crackni a hraješ online, žádné patche nebo podobně ! ;)A chyba neodesílat znamená něco jako, že soubor už nepracuje, takže je to špatným crackem nebo hrou.:arrow: jo diky uz mi to jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 jo diky uz mi to jede... Příště zmáčkni thanks ..:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
čuste prosimvás nevíte někdo co mám udělat, když dám ve flatout2 vyhledat online hru tak mi hra spadne a vyhodí mi to chybu "neodesílat"...nevíte co s tím??není to origo ale mám nějaký crack na cracklý servery.díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts