honzicek1982 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Mam problem s touhle hrou.Měl sem jí nainstalovanou,ale najednou mi zmizela její ikona a i když jí nainstaluju znovu tak se neoběví.Nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Po instalaci této hry se doporučuje tvrdý restart stroje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Po instalaci této hry se doporučuje tvrdý restart stroje... Restart sem udělal,ale ikona hry se nezobrazí.Ale dřív sem jí i hrál,ale po tom co zmizela tak ani po nový instalaci se ikona hry nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 a máš jailbreak? protože já když jsem neměl jailbreak tak se mi tam nezobrazovali aplikace stahnuté např: z www.ipa.smajl.eu:roll: to bude asi tim že jailbreak nemáš:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ^ omg, vzdyt pise, ze tam tu hru mel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 a máš jailbreak? protože já když jsem neměl jailbreak tak se mi tam nezobrazovali aplikace stahnuté např: z www.ipa.smajl.eu:roll: to bude asi tim že jailbreak nemáš:? Jailbreak mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 máš nějakou free aplikaci z itunes nainstalovanou v ipodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 máš nějakou free aplikaci z itunes nainstalovanou v ipodu? Jj mam.Všechny ostatní hry hry mi vněm jdou,jenom u týhle se ta ikona neukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 mas DiskAid nebo neco tak ?tak zkus to vymazat a nainstalovat znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 mas DiskAid nebo neco tak ?tak zkus to vymazat a nainstalovat znova. Tak sem si nainstaloval DiskAid ,ale nemužu přijít na to kde to mam najít aych to moh smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 V iTunes najed na iPhone...mas tam aplikace...no a tu hru proste jen odskrtni...aby bylo to okenko prazdne.A dej synchro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 var library applications myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 V iTunes najed na iPhone...mas tam aplikace...no a tu hru proste jen odskrtni...aby bylo to okenko prazdne.A dej synchro. Tak sem to udělal,ale pořád se ikona hry nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 tak ji zkus tam nahrat znova, jak jsem rikal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 tak ji zkus tam nahrat znova, jak jsem rikal.. V DiskAid tu hru nemužu nikde najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.