azareth Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Dobrý den chtel sem se zeptat jak vypalit Windows XP SP3 aby se bootoval pri nastartovani PC popripade z jakym programem a postup vypaleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Na tvorbu Bootovaciho DVD nebo CD je dobry program PowerISO.Otevri si soubory Windows XP SP3 v tomto programu ,a dole vlevo Ti to napise jestli to bude bootovaci obraz a nebo ne. Ja jsem si pres tento program vytvorij jiz bootovaci XP i Vista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 http://cdr.cz/a/23985/2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azareth Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 tak sem nasel lepsi program jednoduší je delanej na booting vypalovani je to nLite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 nero :D ne vazne staci stahnout iso a to vypalit (vypalit obraz disku) a funuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kerii Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 já používám na tyhle věci Nero a zatím v pohodě už jsem nějakej ten O-system v tom vysmahl a samozdřejmně i nainstaloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 a nemáš v biosu "disablované" boot devices ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azareth
Dobrý den chtel sem se zeptat jak vypalit Windows XP SP3 aby se bootoval pri nastartovani PC popripade z jakym programem a postup vypaleni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts