Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s grafikou

Jam3ss

Otázka

Zdarec, mám notebook značky Acer Extansa 5620 viz.http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140081000000JY0

Mám tam nainstalovaná winXP home sp2 a nainstalované všechny ovladače pro XP a nějak mi blbne grafika,buď mi ostane kousek černé na obrazovce a když přesto přejedu, tak to zmizne a někdy se ukáže, zas takové zasekané obrázky viz.plochachyba.th.png

Už si nevím rady, zkoušel jsem i reinstal ovladačů.Kdo mi pomůže dám THX a nějaké kredits!!!!!Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zdar,

koukal jsem na ten obrázek a první, co mě napadlo, je, že to je nějaký hw problém. Ovladače to samozřejmě taky můžou být, ale nenapsal jsi pár důležitých věcí:

když pohneš displejem, nebo ho skoro zavřeš, když změníš rozlišení, dělá to taky?

dělá to pořád, někdy, kdy?

Co 3D -full screen directX3D nebo openGL (prostě co hry)?

jaké používáš ovladače?

taktuješ?

bios a load obrazovka windows nemá rozházené písmenka?

Odkaz ke komentáři

• 0

Když mám třeba otevřený firefox a pak ho zavřu, tak to udělá nebo když začnu rychle hýbat s aktivním oknem.Rozlišení jsem měnit nezkoušel. Mám tam 1280x800 a 32bit.Pokaždé když zapnu PC, tak to dělá, aj když jsem na foru a prohlížím topiky, tak se mi některý název sekne a zmizne když ho označím, prostě takový lag.Taktovat netaktuji nic.Bios a load obrazovka je v pořádku. Tímto nevím co máš na mysli "3D -full screen directX3D nebo openGL" A hry tam budu teprve instalovat. Tak dám vědět večer. Díky za rady!!

EDIT: Ještě jsem si vzpoměl, nechce se mi vypnout. Ukáže se mi modrá obrazovka vypínání a nic. Stojí to, vůbec nechápu:( Prosím help'' Dám credits a THX!!!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

Kámoš mi říkal, že ty novější noťase jsou blbě kompatibilní s XP nebo jsou špatně udělané ovladače. A to vypínání, bylo tím, že se blbě nainstalovalo XP. Teď tam mám Windows 7 anglicky a jsem plně spokojen:) Musím doporučit, vůbec to nežere procák ani ramky,hry jdou na tom mazaně,samo to stahuje ovladače. Prostě co dodat,SUPER!!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu