representcz Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Na PSP si lidi uzijete srandy,ale.. hrajete nekdo na nejakej hudebni nastroj? :) popripade jakej .. Já hraju na kytaru ( akustickou ).. Můzem dát dohromady i nějakej track :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 No, já chodím na Hudební Gympl, takže :D Hraju na klavír, flétnu (xD) a hoboj (:dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Já hraju na elektrickou kytaru.. styl hlavně rock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Já nehraju na nic,chvíli jsem,ale hrál na klavír......... PS:zmněnil bych název tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Hraju na kytaru, ale s hudbou si radši hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Saxofon:wohow:.Hraju v orchestru.Jinak flétna;), ale to už mě neba.Chci to spíše jen dokončit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 kytara, ale chtěl bych i umět na piáno, nicméně to asi jen tak nepujde ... noty se mi fakt učit nechtěj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ja myslim nehraju na nic jenom na nervy ale driv sem hral na kytaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 kytara, ale chtěl bych i umět na piáno, nicméně to asi jen tak nepujde ... noty se mi fakt učit nechtěj :D Co noty, spis hmaty:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Dřív sem hrál na pozoun, baryton a trombon......celkem asi 5 let......asi do sedmý třídy :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 will: Takove bezne hudebni nastroje...Urcite se ti to nejak hodilo do zivota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Dřív sem hrál na pozoun, baryton a trombon......celkem asi 5 let......asi do sedmý třídy :dozey: Počky jak na baryton?:)To je snad mužský hluboký hlas ne?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 will: Takove bezne hudebni nastroje...Urcite se ti to nejak hodilo do zivota... jo.....tatík chtěl abych hrál na funusech a vydělal plno peněz.....ale já ho zklamal :( Počky jak na baryton?:)To je snad mužský hluboký hlas ne?:lol: http://kytary.cz/dimavery-bb-baryton-ba-300/6181/?SE3434:0:0:1:0 ...jinak si někdy připadám jako Jára Cimrman......umím úplně všechno :D a ve všem jsem buď vynikal nebo vynikám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 zajimavy, já hraju teda na kytaru, občas skládám ve FL.. co se někdy podělit o své umění nahráním a uploadem třeba na uložto nebo tak? :-) mužem udělat instrumentalku pokud ovšem někdo neumíte zpívat :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Zkoušel jsem klávesy než se to jaksik urvalo ze zásuvky... asi si koupim new bylo to super třeba hrát od blur-blue nebo třeba mortal combat xDatd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 to jo :-) ale můžem zkusit i víc věci.. přece jen nahrát něco a uploadnout už to je prkotina a programy v kterejch by to člověk sestříhal a dal dohromady jsou taky :) uděláme ConFo Band :-) Console Forum Band! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tak řekni co se mám na to piano naučit a já se to naučim ;) najít noty neni problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Zvládám klávesy, flétnu, kytaru.. Na pokročilé úrovni.. Jinak hudba byla kdysi můj život.. Někdo tady nadhodil FL.. Jojo mám v něm vyprodukované skoro celá dvě alba. A pár singlů.. Dobrý program.. V kombinaci s klávesama a zkušenostma s tím jdou dělat zázraky.. Jen zvuk z toho neleze tak kvalitní, tak se to musí mixovat mimo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 tak se dohodnem ,co by jsme zahráli všichni,ne?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tak já hraju povětšinou songy od U2.. zrovna pracuju na Magnificent a Beautiful Day :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.