xetron Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Hrál jsem zatim burnouty a nfs mw a ani jedny nemaji možnost volne jízdy po městě... Umí to nějaka hra? :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Machmi Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 nfs carbon ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 a ještěmidnight club a test drive,tam ale neni jízda po městě ale rovnou po obrovským ostrově :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 GTA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 myschoo: Ach jo že ja tam ten komentař psal :lol: LukDM: Neviš o nějakem odkazu na test drive aby se mi vešel na 1GB? Jen tak pro zajimavost Když tak si ho najdu. Nfs se mi na Psp nějak nelibi Btw Nevite o odkazu na WRC? Ale aby to jelo tak minimalně 100kb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 aha sry ja chodim cez Najnovsie prispevky a tam to nevidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 aha sry ja chodim cez Najnovsie prispevky a tam to nevidiet v pohoděěě :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wartryton Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 TDU je to ostrov jako prase....a u GTA je to taky velky....ale GTA neni zas tak o autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 TDU je to ostrov jako prase....a u GTA je to taky velky....ale GTA neni zas tak o autech TDU mam na dvd od jednoho borce ale 1.5 Gb a ja mam gigovku :cry: Neviš o nějake rip verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 TDU je to ostrov jako prase....a u GTA je to taky velky....ale GTA neni zas tak o autech TDU mam na dvd od jednoho borce ale 1.5 Gb a ja mam gigovku :cry: Neviš o nějake rip verzi? máš soukromou zprávu :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 skus ty carbony.... maj podobny mesto jako v MW na komplu a zabiraj nejakejch 300MB, ale s TDU se to nemuze merit... ale doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Asi najlepsie na FreeRun spolu s TDU je Midnight Club 3 Dub Edition. NFS nestoja za nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Midnight Club se ti na Gigovku v pohodě vejde, ale dovolím si upozornit ještě na LA Rush - taky má FR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 no stahuju údajně rip TDU ale pochybuju že to bude rip protože to je docela velike uvidime co z toho bude...Midnight vyzkoušim Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 pak mi to pucis nechce se mi to tahat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Hrál jsem zatim burnouty a nfs mw a ani jedny nemaji možnost volne jízdy po městě... Umí to nějaka hra? :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts