kokotkeke Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 zaseklo se mi tlacitko...jde s tim hybat..ale velmi tezce...musim to davat do opravy nebo to nejak jde anichz bych to musel rozebrat....mozna se tam jen neco dostalo...nejde to jen nejak popichnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moki Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Taky mi to jezdí pomalu, alespoň se to líp ladí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kokotkeke Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Taky mi to jezdí pomalu, alespoň se to líp ladí :) to jo...jak to bylo normalni..t.ak se to pri kazdym nechtenym dotyku dalo na max volume....treba kdyz faram pokemon tak ty melodie pustit nahlas je drsne...xDxDxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kokotkeke
zaseklo se mi tlacitko...jde s tim hybat..ale velmi tezce...musim to davat do opravy nebo to nejak jde anichz bych to musel rozebrat....mozna se tam jen neco dostalo...nejde to jen nejak popichnout?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.