Negto Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Váš zpěv Mně by zajímalo jak dobře umíte zpívat???? Můj zpěv se nedá s ničím srovnávat..... Když to jednou uslišíte tak nikdy na to nepřestanete myslet..... A chcete za každou cenu se tomu vyhnout :cheesygrin: Zde máte nejhorší zpěváky světa,ale podle mně to není aktuální,protože neslyšeli mně http://www.youtube.com/watch?v=P81vOkdkrBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubskavej Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 OMFG !!!!!a jinak ja jsem tak pruměrnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Hej ty voe nemálo jsem se zas po dlouhýdobě zasmál superrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ten blonďák co zpívá o-zony je nejlepší :D Jinak,já jsem na tom nejspíš průměrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Jo ten blonďák je starej.Jinak tech 1000% to byl trapas.:? Já se zpěvu netýkám, ale ve sprše si něco zabroukám:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ja zpivat neumim ale nekdo rika ze jo ale ja si myslim ze ne:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 mno ze spevu mam dycky 1 nebo 2 ... ucitelka mi posledni dobou nadava ze hrozne kvilim :D mno ae ma pravdu spivam dost hrozne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 mno ze spevu mam dycky 1 nebo 2 ... ucitelka mi posledni dobou nadava ze hrozne kvilim :D mno ae ma pravdu spivam dost hrozne :D Tak to já mám vždy 1,ještě,že je chápavá a má mně i na matiku:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ježiš, to jsem se zase pobavil..:D Nejlepší? Ta ženská v bílém a jak měla 30%..xD Jak se tvářila? Hrozný..:D A ten "ouzouňák" byl taky hustej..xD A negto, tak nám taky natoč svůj zpěv...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Bojím se o vaše repráky..... Vybouchli by a vy by jste chtěli úhradu tjn....... Ale nejlepší písnička v mém podání je HOLUBÍ DŮM...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.