nicki-boy Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 :ziped:nazdar.mam tu mensi problem... hral sem hru PGR4 a ta se mi nejednou sekla.tak sem natvrdo vypnul xko. a parkrat se to jeste opakovalo. ale kdyz sem xko zapinal asi po ctvrte,tak se mi tam objevili 3 cervene pruhy. prosim nevite co s tim?:ziped: (mam xko flashnute a PGR4 byla palena..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Hm je to RROD no potkalo to skoro každého pokud můžeš xbox vyreklamovat tak je možnost taková, když ne tak to hoď k někomu do opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nicki-boy Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 hmm to xko nemam v zaruce a jestli bys mi nenapsal nejaky opravny co jsou v Praze.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wingooo Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 tady to delaj urcite naky lidi v praze to opravuje hodne lidi najdi si nakou mapu tady na foru staci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nicki-boy
:ziped:nazdar.mam tu mensi problem...
hral sem hru PGR4 a ta se mi nejednou sekla.tak sem natvrdo vypnul xko.
a parkrat se to jeste opakovalo.
ale kdyz sem xko zapinal asi po ctvrte,tak se mi tam objevili 3 cervene pruhy.
prosim nevite co s tim?:ziped:
(mam xko flashnute a PGR4 byla palena..)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.