:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Cau vcerame iPhone poprve spadl na zem...Bylo to ve skole, sedel sem na miste a foun me vyklouzl z ruky a spadl na linoleum,... Je porad v perfektnim stavu, vse fungovalo tak jak melo, pohodicka,... Jeste dneska rano (den po padu) jsem si pres Cydiu (pres wifi) stahoval nejaky hry... Po skole jsem zasel do KFC na jidlo kde maji i wi-fi zdarma,... Ukazal se me na iPhonu plnej signal ale psalo me to u vseho ze neni connection nebo neco takoveho (pritom me tam vzdy wi-fi fungovalo)... Dojel jsem domu kde jsem nemel nikdy zadny problem s wi-fi, zkusil jsem se pripojit na AppStore ale nic, zkusil sem tedy Maps, Safari ale u vseho me to hlasi chybu, pritom signal mam zobrazenej jako 3carky,... Co myslite? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Restore a znova Jailbreak. Pokud to i nadale nebude fungovat, tak dej jeste jednou restore at je v ne-jailbreaknutym stavu a jdi na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ok zkusim restore (...)... Jinak Safari me po dlouhym nacitani napise ''Safari Could not open the page because the server stopped responding'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Proste to udelej jak sem ti napsal a dej vedet co a jak. Uz jsem tohle resil xkrat, ze po neznatelnym padu neco prestalo slapat. Reklamace vzdy probehla bez problemu... Vymneni ti to kus za kus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Pokud byl iPhone kupovany ve Zlinskym O2 a ja jsem z Brna muzu to resit v Brne?Snad jo... Napisu jak jsem dopadl s Restorem ale neverim ze to pak pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 s tim O2 : ja to mam takhle u T-mobilu, a muzu to reklamovat vsude v autorizovanych prodejnach /ne vsechny prodejny jsou autorizovane na iPhone/.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Podle zakona to muzes reklamovat v kteremkoliv O2 vcetne jejich autorizovanejch prodejen. Sasmozrejmne cim vetsi O2 prodejna tim pravdepodobneji nebudes muset na iPhone cekat. Stalo se ze jsme liny dosli do mensi O2 prodejny a cekal kamos 14dni... a kdyby jsme dementi jeli o dva kilaky dal, tak tam byla velka prodejna tak by to bylo na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ^^ sry za ot : Myslis, ze je to takhle i u T-mob? Dragunove : tak co ? bejt tebou reklamace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 V praze mam u T-mobile kamarada a ano. Je to tak naprosto stejny. Kterykoliv autorizovany prodejce by to mel reklamovat. Samozrejmne ze je lepsi jit na vetsi pobocku, ale kdyz to mas hodne daleko neni na vyber. A navic u toho blbyho iPhone maj asi trochu jiny reklamacni podminky, protoze maj vsichni operatori od Applu nakazano reklamaci resit vymnenou kus za kus a "poskozeny" iPhone poslat do usa (tam ho opravi a prodaji jako refrubished). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ^^ diky za tuhle informaci ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Tak wifi zase funkcni po Restoru :D Na jednu stranu jsem si oddych ale kdyz tak slysim jak je tu lehka reklamacka :) Mohl jsem mit novej kousek... Ale v pohode...Diky za radu Metele :) Jinak se chci jen ujistit uz je Jailbreak na iPhone 3G FW 2.2.1. ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Jojo, je...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Jen takove doplnkove info. Jestli chcete reklamovat iphona tak si dejte backup v itunes a kdyz dostanete novy kus tak backup z toho.. budete mit ten stejny iphone. Je to mozna zrejme ale po tom kolik topicu je o tomhle na ipodtouchfans tak radsi napisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 2.2.1 je dle meho nazoru zbytecna. 2.2 jsem byl maximalne spokojen a nemenil jsem... Jsem rad ze jsi to rozchodil. Reklamace je opravdu velice trapna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ach jo ja vedel ze po Jailbreaku a bavkupu budou nejaky problemy :dozey: Synchronizovalo se me skoro vsechno (sms, hudba, filmy, nastavenyi, atd...) ale nejdou me tedka aplikace ani hry co mam v iTunes a v komplu...Kdyz oznacim v iTunes hry a aplikace co chci dostat do iphona po chvili kopirovani me to napise ''The application ''Zen Bound'' was not installed on the iPhone because it could not be verified.'' To me pise uplne u vseho takze nemuzu dostat nic z komplu (myslim hry a aplikace) do iPhona... A dalsi problem je ze se me sice stahli znovu vsechny SMS konverzace a jednotlive SMSky do iPhona ale jsou u nich pouze neznama cisla...V kontaktech nemam uz zadny kontakty...Nevim kam zmizeli... Nevite nahodou co s tim :D Sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Asi si zapomel na miPatch a na 1 free hru co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 kontakty : nemel si je zalohovany, tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Kontakty se zálohujou automaticky s backupem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 No prave ja nevim kam me zmizeli...Nebylo jich moc ale tak naser* to... Jinak Sim36to uz jsem si dal miPatch a jede to...Jaksi sem si to neuvedomil ze tam neni nic ze Cydie ;) Diky vsem za dnesek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Já už jsem dělal restore asi 3x a vždycky se mi zálohovaly, tak nevím, čím to je. :( Je zajímavý, že Ti spadl na zem a pomohl Ti restore. Mně se zas stalo, že jak jsou na iPhonu ta čidla, která vypínají display,když voláš. No tak mně to vždycky vyhodilo signál, zajímavé... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 ^^ pro to zálohování musíš zaškrtnou takovou záložku, jinak ti to neudělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.