Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 3G - Nefunkční wi-fi?

:.Dragunov.:

Recommended Posts

Cau vcerame iPhone poprve spadl na zem...Bylo to ve skole, sedel sem na miste a foun me vyklouzl z ruky a spadl na linoleum,...

Je porad v perfektnim stavu, vse fungovalo tak jak melo, pohodicka,...

Jeste dneska rano (den po padu) jsem si pres Cydiu (pres wifi) stahoval nejaky hry...

Po skole jsem zasel do KFC na jidlo kde maji i wi-fi zdarma,...

Ukazal se me na iPhonu plnej signal ale psalo me to u vseho ze neni connection nebo neco takoveho (pritom me tam vzdy wi-fi fungovalo)...

Dojel jsem domu kde jsem nemel nikdy zadny problem s wi-fi, zkusil jsem se pripojit na AppStore ale nic, zkusil sem tedy Maps, Safari ale u vseho me to hlasi chybu, pritom signal mam zobrazenej jako 3carky,...

Co myslite? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle zakona to muzes reklamovat v kteremkoliv O2 vcetne jejich autorizovanejch prodejen. Sasmozrejmne cim vetsi O2 prodejna tim pravdepodobneji nebudes muset na iPhone cekat. Stalo se ze jsme liny dosli do mensi O2 prodejny a cekal kamos 14dni... a kdyby jsme dementi jeli o dva kilaky dal, tak tam byla velka prodejna tak by to bylo na pockani.

Odkaz ke komentáři

V praze mam u T-mobile kamarada a ano. Je to tak naprosto stejny. Kterykoliv autorizovany prodejce by to mel reklamovat. Samozrejmne ze je lepsi jit na vetsi pobocku, ale kdyz to mas hodne daleko neni na vyber. A navic u toho blbyho iPhone maj asi trochu jiny reklamacni podminky, protoze maj vsichni operatori od Applu nakazano reklamaci resit vymnenou kus za kus a "poskozeny" iPhone poslat do usa (tam ho opravi a prodaji jako refrubished).

Odkaz ke komentáři

Tak wifi zase funkcni po Restoru :D

Na jednu stranu jsem si oddych ale kdyz tak slysim jak je tu lehka reklamacka :) Mohl jsem mit novej kousek...

Ale v pohode...Diky za radu Metele :)

Jinak se chci jen ujistit uz je Jailbreak na iPhone 3G FW 2.2.1. ze?

Odkaz ke komentáři

Ach jo ja vedel ze po Jailbreaku a bavkupu budou nejaky problemy :dozey:

Synchronizovalo se me skoro vsechno (sms, hudba, filmy, nastavenyi, atd...) ale nejdou me tedka aplikace ani hry co mam v iTunes a v komplu...Kdyz oznacim v iTunes hry a aplikace co chci dostat do iphona po chvili kopirovani me to napise ''The application ''Zen Bound'' was not installed on the iPhone because it could not be verified.''

To me pise uplne u vseho takze nemuzu dostat nic z komplu (myslim hry a aplikace) do iPhona...

A dalsi problem je ze se me sice stahli znovu vsechny SMS konverzace a jednotlive SMSky do iPhona ale jsou u nich pouze neznama cisla...V kontaktech nemam uz zadny kontakty...Nevim kam zmizeli...

Nevite nahodou co s tim :D Sry...

Odkaz ke komentáři

Já už jsem dělal restore asi 3x a vždycky se mi zálohovaly, tak nevím, čím to je. :( Je zajímavý, že Ti spadl na zem a pomohl Ti restore. Mně se zas stalo, že jak jsou na iPhonu ta čidla, která vypínají display,když voláš. No tak mně to vždycky vyhodilo signál, zajímavé... :D

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu