Smoke.Dave Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Dostalo se mi do ruky dalsi psp fat tentokrat je tam chyba vzdy kdyz zmacknu vsechny sipky najednou zaroven tak psp zamrzne skousel jsem novy fw a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Tohle se tu před chvílí řešilo, mohl bych zkusit format flash1 v Recovery menu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 format flash1 v Recovery menu asi nepomůže, když přeinstaloval celý FW Akorát nechápu proč bys mačkal všechny šipky zároven? Prostě je nemačkej a máš to vyřešený. Zkontroluj si ve VSH menu takt procesoru, nic jinýho mě nenapadá, řekl bych, že to může bejt i normální za nějakejch okolností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 a zkousel si to v XMB nebo ve hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smoke.Dave Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 nooo skousel jsem to ve hre i v xmb a taky se to sekne jo a takt procesoru jsem skousel a nic pred chvili se to dokonce seklo kdyz jsem zmackl tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 A nemas nejaky postizeny tlacitka? Protoze tohle jsem jeste nevydel :D, napis PM (soukromou zpravu) uzivateli tekken90 :) ten bude vedet co s tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smoke.Dave Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 nekdy se to sekne i kdyz otevru umd mechaniku tak nwm jestli je to tim firmwarem a nebo hardwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ale to musis myt umd v mechanice nebo ne? Jestli ne tak to proste nejde... A mas flashly psp?... us si napsal tomu tekkenovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smoke.Dave Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 jj napsal jsem mu to nekam na profil jsem tu novej tak to tady moc neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zd3ny Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Hele možná máš jen uvolněnou základovou desku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smoke.Dave Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 nooo vzdy kdyz zmacknu kryt v oblasti joysticku tak se to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 no tak to je dost pravděpodobný že to je tou základkou =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 no tak to je dost pravděpodobný že to je tou základkou =) proc by to melo byt primo zakladni deskou ? :roll: je to nejake divne ze by se psp seklo a zustalo jet hw chybou kdyby se vyplo nebo neco takoveho tak bych pochopil hw chybu ale ze kdyz neci zmacknes a psp zamrzne tak to podle me hw chyba nebude s tim sem se jeste nesetkal teda.....podle me je to kravina ze je to zakladkou ale tak no kdyby ne tak se omluvim :D ale tak nemyslim si zkus format flash1 me se stalo ze psp mi taky zamrzalo a nebo se sekalo a podobne a kdyz sem dal format flash1 tak to bylo v klidu ale spis mi to zamrzlo pri hre ale jen u flatoutu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smoke.Dave Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 hmmm dela mi to stale a porad tak uz fakt vubec nwm co stim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Smoke.Dave
Dostalo se mi do ruky dalsi psp fat tentokrat je tam chyba vzdy kdyz zmacknu vsechny sipky najednou zaroven tak psp zamrzne skousel jsem novy fw a nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.