Anonymous_ Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Situace je nasledujici. Uz tak pul roku/rok nemam na cem skenovat/tisknout/kopirovat a potrebu multifunkce zacinam pocitovat cim dal tim vic. Prave pred nejakym tim rokem mi multifunkcni tiskarna od HP chcipla.. Byl jsem s ni vicemene spokojen, nicmene smula.. Ale k veci. Poradte mi plz nejakou multifunkcni inkoustovou tiskarnu okolo 1500Kc - 2500Kc (coz je opravdu MAX..). Nejakou znackovou (Epson, Canon, HP..) a hlavne barvy musi byt levne, musi dlouho vydrzet (nebo musi byt moznost je plnit refill kity) a hlavne - musi byt moznost tisknout bez jedne barvy - jen s cernou nebo jen s barevnou.. Proste kdyz je prazdna cerna, aby ji dokazala nahradit barevna! To prave moje minula umela a ted zadnou takovou najit nemuzu a dost to potrebuju, protoze pokud bych s barevnou nemohl nahradit cernou (tzn. tisknout s ni texty pri prazdne cerne) vyschla by me zbytecne a opacne, kdyz budu mit prazdnou barevnou a nebudu ji potrebovat a budu chtit tisknout nechci videt hlasky - barevna tiskova kazeta je prazdna, doplnte ji, atp.. Predem diky. Jiste mne chapete. Tak doporucujte, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Situace je nasledujici. Uz tak pul roku/rok nemam na cem skenovat/tisknout/kopirovat a potrebu multifunkce zacinam pocitovat cim dal tim vic. Prave pred nejakym tim rokem mi multifunkcni tiskarna od HP chcipla.. Byl jsem s ni vicemene spokojen, nicmene smula..Ale k veci. Poradte mi plz nejakou multifunkcni inkoustovou tiskarnu okolo 1500Kc - 2500Kc (coz je opravdu MAX..). Nejakou znackovou (Epson, Canon, HP..) a hlavne barvy musi byt levne, musi dlouho vydrzet (nebo musi byt moznost je plnit refill kity) a hlavne - musi byt moznost tisknout bez jedne barvy - jen s cernou nebo jen s barevnou.. Proste kdyz je prazdna cerna, aby ji dokazala nahradit barevna! To prave moje minula umela a ted zadnou takovou najit nemuzu a dost to potrebuju, protoze pokud bych s barevnou nemohl nahradit cernou (tzn. tisknout s ni texty pri prazdne cerne) vyschla by me zbytecne a opacne, kdyz budu mit prazdnou barevnou a nebudu ji potrebovat a budu chtit tisknout nechci videt hlasky - barevna tiskova kazeta je prazdna, doplnte ji, atp.. Predem diky. Jiste mne chapete. Tak doporucujte, diky :) No tak ja mam Epson a nemuzu si stezovat... mam trochu starsi typ DX4050 ale je dobra a je na kazety s barvou takze kdyz dojde treba cervena tak vymenis jen cervenou atd. Mozna uz to ted maji vsechny ale pred 2 rokama kdyz sem to kupoval to byla docela novinka co usetrila hodne penez... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Jo, to je sice pekne, jenze ja tolik barevne netisknu, takze spis potrebuju neco, kde je cerna a barevna a jakmile jedna z techto dvou dojde, tak ji druha umi nahradit a nebude rvat, ze tam chybi jina kazeta, ackoliv ji k tisku nepotrebuje :) Jinak ta moje predchozi je tato, kdyby neodesla, tak v pohode slouzi dodnes. Vazne mi to vyhovovalo.. Tisknul jsem referat nebo neco, hlasilo, ze dosla barevna a tisklo dal a neprudilo a ja mohl na nakup nove barvy pockat dokud nebyla barevna vazne potreba, anebo dokud nedosla aj cerna :) To same dokonce i opacne, kdyz dosla cerna, dokazala jaksi nouzove namichat tmave modrou jen pomoci barev a text krasne citelny v pohode vytiskla jen s barevnou kazetou. Velka vyhoda - kdo nezna tuhle moznost, nepochopi, kdo zna, vi vyhody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 mam canon pixma mp210 za 1500 naprosto skovstná je ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Já mÄ›l EPSON stylus RX425, http://epson.katalog-tiskaren.cz/tiskarna/epson-stylus-photo-rx425/ byl jsem s nĂ spokojenej a barvy byly levnĂ©...Ale nevĂm jestli podporuje to skládánĂ tÄ›ch barev jak Ĺ™Ăkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ja mam Canon pixma 190 a stala me 1000,- je to podle me docela slusna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 MÄ›l jsem pĹ™esnÄ› tu co Anonymous_.Super cena a byl jsem spokojen.TeÄŹ mám hp photosmart c5280 a jako mazec.Za tu cenu to de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ProsĂm vás on se ptá na to jestli nÄ›kdo nezná tiskárnu která dokáže fungovat jako jeho minulá HP! Ne na to kdo za kolik a jakou má doma tiskárnu! Trochu ÄŤtÄ›te to co tu dotyÄŤnĂ˝ Ĺ™ešĂ8):!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Presne tak, Spilif to rekl za mne. Nerikejte mi, kdo jakou za kolik mate tiskarnu - tip na beznou tiskarnu nepotrebuju, to muzu jit na alzu, dat multifunkcni inkoust. tiskarny a koupit treba prvni od Canonu. Ja potrebuju nejakou, co podporuje funkci, jak jsem psal, proto prosim bud doporucte nejakou s touto funkci - pokud nejakou takovou najdete/ma ji kamos nebo ji dokonce mate vy. Predstavuji si odpovedi typu: "Zkus se podivat na tiskarnu XXXXX YYY za cenu cca 1500Kc, ta to snad/urcite umi." Pripadne dodat neco dalsiho. Nepotrebuji posty "Mam XXXX YYY a je super." Pokud neumi tisknout bez jedne cartridge, je mi ten tip k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Co takhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55367 podle toho co tam pĂšou by to mÄ›la umÄ›t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ja pouzivam momentalne Canon MP520, ma oddelene naplne, ale vsechny tri barvy blikaji ze jsou prazdny, s cernou ale tisku dal. By MichalCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 mam canon pixma mp210 za 1500 naprosto skovstná je ! Tu mam taky a uĹľ mi došla barevná a ÄŤerná tam ještÄ› je ... netiskne svinÄ› jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Od vanoc mam canona MP620 a zatim maximalni spokojenost jen kdyz tam neni ani jedna cerna tak hlasĂ netiskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Diky za tipy. @Jarbi, cetl jsem o ni nejake diskuse a pry je dost hlasita a dost zere barvy, coz neni moc idealni. Navic se tam pise o oddelenych barvach, ale nic o tom, ze by mohla tisknout bez jedne z tech barev.. @MichalCZE, diky za tip, ale spis bych radeji kdyby barevne byly spojene, precijen fotky tisknout nebudu a na nejaky ten barevny text obcas, to bude bohate stacit a prave dost bych chtel, aby zvladala tisknout jen s barevnou treba - abych ji vyuzil a aby mi nevyschla, pokud by se spotrebovavala jen tak poskromnu, kdyz bych jednou za uherskej rok tiskl nejake barvicky... To tu funkci umela jen ta moje stara tiskarna? :/ @Macoki, thx za tip, to same co vyse.. Hazejte tipy dal.. K pozadavku pomalu pribyva i moznost zapojit tiskarnu do site (sitova tiskarna).. Ale neni to podminka, predevsim mi jde o ty barvy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 mam jeden napad , ale snad za nej nedostanu ban :-( -Co takhle si koupit znova tu tiskarnu co ti odesla , kdyz jsi s ni byl tak spokojeny .. .. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Black: Za co bys chtÄ›l ban ? Tahle moĹľnost mÄ› vĹŻbec nenapadla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Ĺ?ešĂm teÄŹ ĂşplnÄ› stejnĂ˝ problĂ©m a mám ĂşplnÄ› stejnĂ© poĹľadavky, takĹľe sleduju tuto diskuzi. Sice nemám co napsat (neberte to jako OT), jenom prosĂm Anonymous aĹľ nÄ›jakou vybereš, napiš tu jakou si vybral a jestli opravdu splĹ?uje všechny tvĂ© poĹľadavky. DĂky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Tak jsem si jiz nejspise vybral http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55619 .. opet HP, ta co jsem mel se uz neprodava, prodava se novejsi typ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55733 - vyplati se ale koupit prvni mnou zminenou, je lepsi. Obe tyto tiskarny podporuji tisk jen s jednou inkoustovou cartridge, respektive vsechny/90% HP tiskarny podporuji tisk pouze s jednou cartridge a je uz jedno, zda se jedna o barevnou, ci cernou barvu. Obe tyto tiskarny to na 100% zvladaji, ja jdu do prvni nejspise :) Cenove je prizniva a funkce jsou pro mne vice nez dostacujici. Proc tedy nejdu nakonec do LAN tiskarny? Nevim jak je to tam s barvama, ale hlavne - stoji pres 3000 (~3500Kc) a to uz se me zda dost, na to, ze tisknu cca 10x do mesice... Takze to s USB preziju, kdyz budu chtit neco tisknout, dojdu si na PC, kde to budu mit pichnute :) Kvalita techto HPcek je pry dost dobra, dle diskusi - takze mam asi jasno. Diky vsem za rady, nakonec jsem si ale stejne musel sam udelat trochu casu, abych zjistil, ze prakticky vsechny HP maji tuto fci, co chci ja :) Canony a Epsony maji v cartridgich chipy, ktere indikuji, ze je barva vypotrebovana a proto na ne vetsinou ani neexistuji refill kity (je treba resetovat chip, aby tiskarna cartridge prestala brat jako prazdnou a chtela s ni opet tisknout). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Takze update, jdu na 100% do teto tiskarny http://www.alza.cz/hp-photosmart-c4580-d107176.htm .. objednana a v pondeli prebiram. Podporuje WiFi (voala), umi tisknout s jednou barvou, ctecka karet (6v1) a graficky displej, na kterem se daji obrazky prehledne prohlednout a to vse za 2200Kc! Coz je parada :-) Pokud by mi slo o co nejmensi cenu a zaroven hlavni pozadavek) moznost tisknout s jednou barvou, tak bych sel do http://www.alza.cz/multifunkcni-zarizeni-hp-deskjet-f2180-d104131.htm anebo do http://www.alza.cz/multifunkcni-zarizeni-hp-deskjet-f4180-d106439.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.