Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporucte multifunkcni tiskarnu!

Anonymous_

Recommended Posts

Situace je nasledujici. Uz tak pul roku/rok nemam na cem skenovat/tisknout/kopirovat a potrebu multifunkce zacinam pocitovat cim dal tim vic. Prave pred nejakym tim rokem mi multifunkcni tiskarna od HP chcipla.. Byl jsem s ni vicemene spokojen, nicmene smula..

Ale k veci. Poradte mi plz nejakou multifunkcni inkoustovou tiskarnu okolo 1500Kc - 2500Kc (coz je opravdu MAX..). Nejakou znackovou (Epson, Canon, HP..) a hlavne barvy musi byt levne, musi dlouho vydrzet (nebo musi byt moznost je plnit refill kity) a hlavne - musi byt moznost tisknout bez jedne barvy - jen s cernou nebo jen s barevnou.. Proste kdyz je prazdna cerna, aby ji dokazala nahradit barevna! To prave moje minula umela a ted zadnou takovou najit nemuzu a dost to potrebuju, protoze pokud bych s barevnou nemohl nahradit cernou (tzn. tisknout s ni texty pri prazdne cerne) vyschla by me zbytecne a opacne, kdyz budu mit prazdnou barevnou a nebudu ji potrebovat a budu chtit tisknout nechci videt hlasky - barevna tiskova kazeta je prazdna, doplnte ji, atp..

Predem diky.

Jiste mne chapete. Tak doporucujte, diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Situace je nasledujici. Uz tak pul roku/rok nemam na cem skenovat/tisknout/kopirovat a potrebu multifunkce zacinam pocitovat cim dal tim vic. Prave pred nejakym tim rokem mi multifunkcni tiskarna od HP chcipla.. Byl jsem s ni vicemene spokojen, nicmene smula..

Ale k veci. Poradte mi plz nejakou multifunkcni inkoustovou tiskarnu okolo 1500Kc - 2500Kc (coz je opravdu MAX..). Nejakou znackovou (Epson, Canon, HP..) a hlavne barvy musi byt levne, musi dlouho vydrzet (nebo musi byt moznost je plnit refill kity) a hlavne - musi byt moznost tisknout bez jedne barvy - jen s cernou nebo jen s barevnou.. Proste kdyz je prazdna cerna, aby ji dokazala nahradit barevna! To prave moje minula umela a ted zadnou takovou najit nemuzu a dost to potrebuju, protoze pokud bych s barevnou nemohl nahradit cernou (tzn. tisknout s ni texty pri prazdne cerne) vyschla by me zbytecne a opacne, kdyz budu mit prazdnou barevnou a nebudu ji potrebovat a budu chtit tisknout nechci videt hlasky - barevna tiskova kazeta je prazdna, doplnte ji, atp..

Predem diky.

Jiste mne chapete. Tak doporucujte, diky :)

No tak ja mam Epson a nemuzu si stezovat... mam trochu starsi typ DX4050 ale je dobra a je na kazety s barvou takze kdyz dojde treba cervena tak vymenis jen cervenou atd. Mozna uz to ted maji vsechny ale pred 2 rokama kdyz sem to kupoval to byla docela novinka co usetrila hodne penez... :roll:

Odkaz ke komentáři

Jo, to je sice pekne, jenze ja tolik barevne netisknu, takze spis potrebuju neco, kde je cerna a barevna a jakmile jedna z techto dvou dojde, tak ji druha umi nahradit a nebude rvat, ze tam chybi jina kazeta, ackoliv ji k tisku nepotrebuje :)

Jinak ta moje predchozi je tato, kdyby neodesla, tak v pohode slouzi dodnes. Vazne mi to vyhovovalo.. Tisknul jsem referat nebo neco, hlasilo, ze dosla barevna a tisklo dal a neprudilo a ja mohl na nakup nove barvy pockat dokud nebyla barevna vazne potreba, anebo dokud nedosla aj cerna :) To same dokonce i opacne, kdyz dosla cerna, dokazala jaksi nouzove namichat tmave modrou jen pomoci barev a text krasne citelny v pohode vytiskla jen s barevnou kazetou. Velka vyhoda - kdo nezna tuhle moznost, nepochopi, kdo zna, vi vyhody :)

1048034961550cute393.jpg

Odkaz ke komentáři

Presne tak, Spilif to rekl za mne. Nerikejte mi, kdo jakou za kolik mate tiskarnu - tip na beznou tiskarnu nepotrebuju, to muzu jit na alzu, dat multifunkcni inkoust. tiskarny a koupit treba prvni od Canonu. Ja potrebuju nejakou, co podporuje funkci, jak jsem psal, proto prosim bud doporucte nejakou s touto funkci - pokud nejakou takovou najdete/ma ji kamos nebo ji dokonce mate vy.

Predstavuji si odpovedi typu:

"Zkus se podivat na tiskarnu XXXXX YYY za cenu cca 1500Kc, ta to snad/urcite umi." Pripadne dodat neco dalsiho. Nepotrebuji posty "Mam XXXX YYY a je super." Pokud neumi tisknout bez jedne cartridge, je mi ten tip k nicemu.

Odkaz ke komentáři

Diky za tipy.

@Jarbi, cetl jsem o ni nejake diskuse a pry je dost hlasita a dost zere barvy, coz neni moc idealni. Navic se tam pise o oddelenych barvach, ale nic o tom, ze by mohla tisknout bez jedne z tech barev..

@MichalCZE, diky za tip, ale spis bych radeji kdyby barevne byly spojene, precijen fotky tisknout nebudu a na nejaky ten barevny text obcas, to bude bohate stacit a prave dost bych chtel, aby zvladala tisknout jen s barevnou treba - abych ji vyuzil a aby mi nevyschla, pokud by se spotrebovavala jen tak poskromnu, kdyz bych jednou za uherskej rok tiskl nejake barvicky... To tu funkci umela jen ta moje stara tiskarna? :/

@Macoki, thx za tip, to same co vyse..

Hazejte tipy dal.. K pozadavku pomalu pribyva i moznost zapojit tiskarnu do site (sitova tiskarna).. Ale neni to podminka, predevsim mi jde o ty barvy :/

Odkaz ke komentáři

Ĺ?eším teÄŹ ĂşplnÄ› stejnĂ˝ problĂ©m a mám ĂşplnÄ› stejnĂ© poĹľadavky, takĹľe sleduju tuto diskuzi. Sice nemám co napsat (neberte to jako OT), jenom prosĂ­m Anonymous aĹľ nÄ›jakou vybereš, napiš tu jakou si vybral a jestli opravdu splĹ?uje všechny tvĂ© poĹľadavky. DĂ­ky.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si jiz nejspise vybral http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55619 .. opet HP, ta co jsem mel se uz neprodava, prodava se novejsi typ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55733 - vyplati se ale koupit prvni mnou zminenou, je lepsi.

Obe tyto tiskarny podporuji tisk jen s jednou inkoustovou cartridge, respektive vsechny/90% HP tiskarny podporuji tisk pouze s jednou cartridge a je uz jedno, zda se jedna o barevnou, ci cernou barvu. Obe tyto tiskarny to na 100% zvladaji, ja jdu do prvni nejspise :) Cenove je prizniva a funkce jsou pro mne vice nez dostacujici.

Proc tedy nejdu nakonec do LAN tiskarny? Nevim jak je to tam s barvama, ale hlavne - stoji pres 3000 (~3500Kc) a to uz se me zda dost, na to, ze tisknu cca 10x do mesice... Takze to s USB preziju, kdyz budu chtit neco tisknout, dojdu si na PC, kde to budu mit pichnute :) Kvalita techto HPcek je pry dost dobra, dle diskusi - takze mam asi jasno.

Diky vsem za rady, nakonec jsem si ale stejne musel sam udelat trochu casu, abych zjistil, ze prakticky vsechny HP maji tuto fci, co chci ja :) Canony a Epsony maji v cartridgich chipy, ktere indikuji, ze je barva vypotrebovana a proto na ne vetsinou ani neexistuji refill kity (je treba resetovat chip, aby tiskarna cartridge prestala brat jako prazdnou a chtela s ni opet tisknout).

Odkaz ke komentáři

Takze update, jdu na 100% do teto tiskarny http://www.alza.cz/hp-photosmart-c4580-d107176.htm .. objednana a v pondeli prebiram. Podporuje WiFi (voala), umi tisknout s jednou barvou, ctecka karet (6v1) a graficky displej, na kterem se daji obrazky prehledne prohlednout a to vse za 2200Kc! Coz je parada :-)

Pokud by mi slo o co nejmensi cenu a zaroven hlavni pozadavek) moznost tisknout s jednou barvou, tak bych sel do http://www.alza.cz/multifunkcni-zarizeni-hp-deskjet-f2180-d104131.htm anebo do http://www.alza.cz/multifunkcni-zarizeni-hp-deskjet-f4180-d106439.htm

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu