kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 hojte tak kamaradi budou mit stenata yorkshira a ja uz jsem hodne dlouho pejska chtel,prachy na nej mam jenze tata s tim nesouhlasi,kdybych si ale koupil ovcaku tak mu vadit nebude pac bude venku,jemu vadej psi v byte a precejenom nebude prtavej yorkshir nekde venku a tak se vas ptam jak ho ukecat,za dobre tipy ktere pomuzu dam odmenu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Hele já nevím ono je to tak nevím kolik ti je a jestli studuješ nebo makáš ale asi jsi student! Táta je realista koupit si psa nebo kočku jako domácího mazlíčka znamená to jako by se pořídilo další dítě je to minimálně záležitost omezení na 13 let! Ikdyž je yorkshir malej tak prostě je to závazek nejde si říct jedu na víkend pryč a jeho nechat doma! Koukej na to takhle já když sem studoval sem měl taky psa po škole sem ho vzal a šel sním každej den na 4 až 5 hodin ven začal sem pracovat a čas byl pryč směny v práci a tak! Jedinej argument tátu nepřesvědčí aby ti ho dovolil! Protože za tím on bude hledat jen povinost a to že mu zůstane pesan na krku! Běž na to takhle řekni mu že se nebude muset starat vůbec onic! Ale počítej stím že zaním pak nemůžeš přijít a říct tati nepohlídal bys ho?! TO by asi nešlo! Koupě mazlíčka není jen tak fakt to rozmysli jestli se o něj budeš moct starat celou dobu co ho budete mít! NEber ho jako módní doplněk ale jako živího tvora... Snad popřemejšlíš a když by sis to stejně nerozmyslel tak ukecej první mamku a pak tátu způsobem co jsem ti psal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Hele já nevím ono je to tak nevím kolik ti je a jestli studuješ nebo makáš ale asi jsi student! Táta je realista koupit si psa nebo kočku jako domácího mazlíčka znamená to jako by se pořídilo další dítě je to minimálně záležitost omezení na 13 let! Ikdyž je yorkshir malej tak prostě je to závazek nejde si říct jedu na víkend pryč a jeho nechat doma! Koukej na to takhle já když sem studoval sem měl taky psa po škole sem ho vzal a šel sním každej den na 4 až 5 hodin ven začal sem pracovat a čas byl pryč směny v práci a tak! Jedinej argument tátu nepřesvědčí aby ti ho dovolil! Protože za tím on bude hledat jen povinost a to že mu zůstane pesan na krku! Běž na to takhle řekni mu že se nebude muset starat vůbec onic! Ale počítej stím že zaním pak nemůžeš přijít a říct tati nepohlídal bys ho?! TO by asi nešlo! Koupě mazlíčka není jen tak fakt to rozmysli jestli se o něj budeš moct starat celou dobu co ho budete mít! NEber ho jako módní doplněk ale jako živího tvora... Snad popřemejšlíš a když by sis to stejně nerozmyslel tak ukecej první mamku a pak tátu způsobem co jsem ti psal! ahoj tak ti moc dekuju tohle zkusim parada:D ALE JAKO modni doplnek ho mit fakt nechci,chci ho mit jako kamose jenze to stezuje ze babicka ma psa doma a bydli v jednom baraku s nama ja bych si s nim taky rad hral mam ho rad vsechno jenze kdyz s nim du behat neo hrat fotbal tak takovy ty keci bude udejchanej nehon ho mi za to nestoji:lol: a prave ty babicciny kamosi toho psika budpu mit tak to snad vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ahoj tak ti moc dekuju tohle zkusim parada:D ALE JAKO modni doplnek ho mit fakt nechci,chci ho mit jako kamose jenze to stezuje ze babicka ma psa doma a bydli v jednom baraku s nama ja bych si s nim taky rad hral mam ho rad vsechno jenze kdyz s nim du behat neo hrat fotbal tak takovy ty keci bude udejchanej nehon ho mi za to nestoji:lol: a prave ty babicciny kamosi toho psika budpu mit tak to snad vyjde Neděkuj není zač jen prostě ber to že pesan je fakt vazák ať malej nebo větší je to velká zodpovědnost! Jediný čím můžeš uspět je fakt že přesvědčíš vaši že se o něj nebudou muset starat! A ber to že když se cokoliv stane tak ti to dá taťka sežrat! Víš doufám že to máš opravdu promyšlený a fakt moc ho chceš protože nejde udělat to že tě psík po roce přestane bavit a skončí v útulku! Takhle to bohužel ale ve většině případů dopadá! Ale zas podle toho co píšeš ty ho asi vážně chceš! A trochu si o tom přemýšlel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Neděkuj není zač jen prostě ber to že pesan je fakt vazák ať malej nebo větší je to velká zodpovědnost! Jediný čím můžeš uspět je fakt že přesvědčíš vaši že se o něj nebudou muset starat! A ber to že když se cokoliv stane tak ti to dá taťka sežrat! Víš doufám že to máš opravdu promyšlený a fakt moc ho chceš protože nejde udělat to že tě psík po roce přestane bavit a skončí v útulku! Takhle to bohužel ale ve většině případů dopadá! Ale zas podle toho co píšeš ty ho asi vážně chceš! A trochu si o tom přemýšlel! tatovi nejvic asi vadi kdyz se ten psik pochcije:lol: ale predstava ze s nim muzu na prochazku jit kdy se mi zachce je skvela dycky kdyz jsem na chate s babickou a dedou tak mu kazdy rano pripravim misku s kapsickou dam mu napit chodim s nim na prochazky staram se o neho takze ho fakt urcite chci:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Hele tak to ještě řeknu k tomu yorkshir je fakt malej a mužeš muněkam domů dát záchod jako maj kočky a on se naučí chodit na něj takže když bys neslyšel že zakňučel tak se naučí chodit na záchod a to pak v klidu vybereš a vyhodíš! Takže klidně argumentuj i tímhle! Takhle to řeší kamarádka má ho taky a když je v práci pesan chodí na záchod na stelivo!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Naslibuj tátovi hory doly jak budeš ve škole (né joker) ale slušný žák s dobrými výsledky, že doma si budeš uklízet a že se o něho budeš starat a že on nebude muset ani pohnout prstem. Jinak toho yorkshira ti nedoporučuju je to malej vysavač a kdokoliv ti ho může zašlápnout, radši nějaké střední plemeno nebo většího čokla když máte zahradu. Pokud by někomu vadili chlupy apod. tak to už si nevybereš ale lepší je dlouhosrstý protože chlupy sou vidět a dají se dobře uklidit ale za to chlupy z krátkosrstého psa se zapichují apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Naslibuj tátovi hory doly jak budeš ve škole (né joker) ale slušný žák s dobrými výsledky, že doma si budeš uklízet a že se o něho budeš starat a že on nebude muset ani pohnout prstem. Jinak toho yorkshira ti nedoporučuju je to malej vysavač a kdokoliv ti ho může zašlápnout, radši nějaké střední plemeno nebo většího čokla když máte zahradu. Pokud by někomu vadili chlupy apod. tak to už si nevybereš ale lepší je dlouhosrstý protože chlupy sou vidět a dají se dobře uklidit ale za to chlupy z krátkosrstého psa se zapichují apod. jasny jardo to je dobrej napad se skolou problem nemam to je v poho ale jsem bordelar zacnu uklizet:wohow:to je napAd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 kubo nic proti tobě ,ale myslim ze yorkshir je spiš pro holky ,ja bych spiš vzal prazskyho krysarika ,kdyz ho chces mit jako kamarada ,s prazskym krysarikem kdyz si začneš hrat tak mi věř ze se hodně pobaviš (vlastni zkušenost dve segry ho maj) ,ale je to na tobě ,kdyz si ho sezenes to prazskyho krysarika jako šteně tak měsic staryho tak ho bude chcit i tvuj tata protoze je hodně malej ,ja sem měl segry skoro na dlan ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mně rodiče mají důvod ti psa nekoupit,jestli se chováš i ve zkutečnosti jako tady,tobě bych nesvěřil ani křečka.......... A podle mně,kdyby si nějak dokázal,že se o psa dokážeš postarat a že si zodpovědný,tak ti ho určitě koupí,ale neporadím ti jak to dokázat,protože každí rodiče jsou jiní................ Václav nečesal:Njn ale taky je otázka,jestli to štěně neumře pak hlady,protože se o něho nebude starat,podle mně je silně nezodpovědný a já bych to srdce na to mně........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Nesnaž se ukecat hlavně taťku ! První s tím di k mamce, ukazuj ji obrázky s nakyma hezkyma psama a ona bude řikat takovy ty kecy "ježiš ten je pěknej atd" a přemluv babičku s dědou, oni ti ho koupí nebo ho s tebou pujdou koupit a rodiče o tom nebudou vědět. Pak ho doma vytahni a ukaž jim třeba jak si s ním hraješ, a oni už nebudou mít to srdce ti ho vzít ;) ! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Podle mně rodiče mají důvod ti psa nekoupit,jestli se chováš i ve zkutečnosti jako tady,tobě bych nesvěřil ani křečka..........A podle mně,kdyby si nějak dokázal,že se o psa dokážeš postarat a že si zodpovědný,tak ti ho určitě koupí,ale neporadím ti jak to dokázat,protože každí rodiče jsou jiní................ Václav nečesal:Njn ale taky je otázka,jestli to štěně neumře pak hlady,protože se o něho nebude starat,podle mně je silně nezodpovědný a já bych to srdce na to mně........... no negto o pejsky mam rad takze bud v klidu jinak diky vaclavovi necasalovi a tobe taky negto za rady:D PS:NEGTO TO SI MYSLIS ZE JSEM DMNT?:dozey: babicka psika ma a neni muj a dycky kdyz jsme na chate tak maji ulehcenou praci pac si s nim hraju davam mu najist vencim ho atd takze nakyho dmnta fakt ze me nedelej:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Asi pred rokem jsme taky kupovali stene yorkshira...a musim rict,ze to doma docela o dost ozilo...mama byla vzdy pro psa atd...me to bylo vicemene jedno,ale byl jsem taky pro,ale tata ten byl docela proti....tak sme asi o tom mesic kecali atd...a ze dne na den tat prisel,ze jedeme pro yorkshira nekam do pribrami...tak sme tak zajeli koupili privezli :) a uz ho mame doma asi rok a pul mno a nakonec ho ma cela rodina moc rada a jsou vsichni radi ze je tu snama... Ze zacatku kdyz jsme si ho privezli tak byl smutny,ze tu nema brachu a segru od kud jsme ho privezli,ale to asi po 4 dnech preslo...take jsme museli nebo spis mama vstavat v noci (takze to asi budes muset delat ty) aby snim sla ven,aby se to naucil a vzdy jak se vyrucal nebo udelal bobek dostal nejaky pamlsek(nejcasteji piskot)no a takhle to chodilo asi 2 mesice a uz si zvyknul...vzdy jak ted chce ven tak si jde sednout ke dverim a sedi a dela jen"baf..baf" a to uz vime ze chce jit ven....samozrejme se to ze zacatku ty 2 mesice vzdy neuhlida a vycurase nebo udela bobek doma...ale to je tak mala louicka nebo siska ze se to hned uklidi... A musim rict ze je to velice chapave zvire a dost inteligentni uplne koukam...ale asi taky zalezi dost na vychove protoze ho maji i znami a tem zase nekdy trha boty...ale to nam nikdy neudelal...ani nic nerozbil(mozna je to tim ze jednou rostrhal papirove kapesniky uplne nasrot...tak dostal pres prdel a uz si to pamatuje ,ze se to nema delat)jak rikam je to i dost o vychove a jak tu bylo receno zavazek tak na 7 let nejmin... Co se tyce pousteni chlupu tak o to nemusis mit nejmensi strach yorkshirove vubec nemousti chlupy...jen tak 1x za 2 dny chce cesat...a je take dost mlsnej sni co mu clovek da.. Jestli bys mel nejaky otazky budu se snazit zodpovedet :) Edit:sry za pravopis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Asi pred rokem jsme taky kupovali stene yorkshira...a musim rict,ze to doma docela o dost ozilo...mama byla vzdy pro psa atd...me to bylo vicemene jedno,ale byl jsem taky pro,ale tata ten byl docela proti....tak sme asi o tom mesic kecali atd...a ze dne na den tat prisel,ze jedeme pro yorkshira nekam do pribrami...tak sme tak zajeli koupili privezli :) a uz ho mame doma asi rok a pul mno a nakonec ho ma cela rodina moc rada a jsou vsichni radi ze je tu snama...Ze zacatku kdyz jsme si ho privezli tak byl smutny,ze tu nema brachu a segru od kud jsme ho privezli,ale to asi po 4 dnech preslo...take jsme museli nebo spis mama vstavat v noci (takze to asi budes muset delat ty) aby snim sla ven,aby se to naucil a vzdy jak se vyrucal nebo udelal bobek dostal nejaky pamlsek(nejcasteji piskot)no a takhle to chodilo asi 2 mesice a uz si zvyknul...vzdy jak ted chce ven tak si jde sednout ke dverim a sedi a dela jen"baf..baf" a to uz vime ze chce jit ven....samozrejme se to ze zacatku ty 2 mesice vzdy neuhlida a vycurase nebo udela bobek doma...ale to je tak mala louicka nebo siska ze se to hned uklidi... A musim rict ze je to velice chapave zvire a dost inteligentni uplne koukam...ale asi taky zalezi dost na vychove protoze ho maji i znami a tem zase nekdy trha boty...ale to nam nikdy neudelal...ani nic nerozbil(mozna je to tim ze jednou rostrhal papirove kapesniky uplne nasrot...tak dostal pres prdel a uz si to pamatuje ,ze se to nema delat)jak rikam je to i dost o vychove a jak tu bylo receno zavazek tak na 7 let nejmin... Co se tyce pousteni chlupu tak o to nemusis mit nejmensi strach yorkshirove vubec nemousti chlupy...jen tak 1x za 2 dny chce cesat...a je take dost mlsnej sni co mu clovek da.. Jestli bys mel nejaky otazky budu se snazit zodpovedet :) Edit:sry za pravopis... jasny to je super voni jsou jsem cetl pudlove a yorkshirove chytry tak je to good:DJINAK TOHO CO MA BABICKA tak s tim jsem byl dva tydny a poslouchal me aspon by ten babicky mel kamarada:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 jasny to je super voni jsou jsem cetl pudlove a yorkshirove chytry tak je to good:DJINAK TOHO CO MA BABICKA tak s tim jsem byl dva tydny a poslouchal me aspon by ten babicky mel kamarada:D taky mame yorkshira a neni furt doma spis furt venku tatku sem ukacel tak ze byl zadarmo...... EDIT-takhle to vypada kdyz je to nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 taky mame yorkshira a neni furt doma spis furt venku tatku sem ukacel tak ze byl zadarmo......EDIT-takhle to vypada kdyz je to nový Hezkej ;) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 nadhernej proto ho chci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 j ale casem zbledne tim myslim ze nebude uz tak cernej bude taky sedocerny a hlavu bude met takou zlutobilou a jestliu ukecas rodice tak si vyber to nejvedci ty sou vecinou nejvyc vyspeli a nemaji zdravotni problemi... EDIT-takhle vypadala kdyz mela 6mesicu+- a takhle tedka asi 7mesicu+- (je ostrihana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 piste pls dal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Rodice mozna vi proc. Starat se o psa chce cas a zodpovednost, venceni atp. Neda se odlozit, jako nejaka hra, co te prestane bavit. Nebudes mit cas, tak s nim nekdo bude muset jit -> rodice, nekdo ho bude muset krmit, davat ke zverolekari. Je to nakladne. Nedivim se rodicum, ze nechtej ztracet cas se psem, nechat si nicit nabytek a celkove byt (vetsinou minimalne smrdi "psinou", kdyz uz nic jineho). Je to proste dalsi zodpovednost a pokud nejsi zodpovedny (coz je i normalni ve 13 letech), tak je to logicke. Do zacatku bych zkusil nejakeho krecka, ci morce, pak treba kocku - schvalne jak dlouho te to bude bavit, schvalne jestli to zvladnes pravidelne ho krmit a starat se o nej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 mno skus udelat smutnyho :D presne pred obedem si sedni k fotkam pejska az mama bude volat na obed a ty se nevozves tak urco za tebou pride a uvidi te s tema fotkama bud si bude myslez ze si zoofil :D anebo se sesipe a hned druhej den pomazete pro coklika ps : babicka ma taky jorksira :D a my mame kokra uz 3 roky holku a je to fak typanka uz mi znicila veci asi za 2000 ae je hrozne chytra hlavne vychcana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 my mame psy 3 ale ze bych rodice k tomu musel premlouvat to asi nee to spis mati premlouva fotrika aby ji na ne dal prasulenky(penize pro blby) a vsechno co mame sou gold retrievri a vsechno holky a vsechny je mame doma a vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 pes nesmrdi jen kdyz se o nej nestaras a nabytek nenici jen ze zacatku ale to vyresi poradne zbit novinama zakricet a tak 2hodiny si toho psa nevsimat....j a pes je zodpovedbost to venceni ma naplanovany tak ze se bud divam na simpsny nebo na nejaky jiny porad....ale staci pustit na dvur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 psi by se mlatit nemeli ale esi to tak delas tak ses normalni tyran a kricet na psy je zbytecny oni spis vnimaj ton nez hlasitost ale te si taky vsimaj dost a kdyz ja mam 3 psy tak na dvur to nestaci pustit ale musis s tim jit na vychazku na trosku dyl ale ve 3 vecech mas pravdu: pes nesmrdi,pes je zodpovednost a pes zezacatku kouse nabytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Ale co hlavne, co budete delat se psem kdyz pojedete na dovolenou? More/hory? Kam ho das? Otravovat furt nekoho s tim udelas tak par krat. Do hotelu ho vzit nemuzes. A hlavne vem si ze se cokl doziva tak 10-15 let. Pokud ses o tom pevne rozhodnutej a vis ze se o nej budes starat porad tak si ho vezmi. Staci delat fracka(nemluvit s rodic atd.) a budes ho mit doma za 2 tydny. Jako ostatni veci co maji jiny tady na foru.. pes nesmrdi jen kdyz se o nej nestaras a nabytek nenici jen ze zacatku ale to vyresi poradne zbit novinama zakricet a tak 2hodiny si toho psa nevsimat....j a pes je zodpovedbost to venceni ma naplanovany tak ze se bud divam na simpsny nebo na nejaky jiny porad....ale staci pustit na dvur si radsi porid boxovaci pytel a tam si vylej zlost... Pes by mel dostat jen 1x necim hodne prez hlavu ~ treba noviny. Pak je jen ukazes a on vi co ho bude cekat ~ udelal neco spatneho ~ tak to uz delat nebude... Pokud mas samozrejme chytreho psa, coz u takhle maleho nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.