Pablo15 Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Ahoj proč všichni uploadáte ISO hry na rapida???? Proč ne třeba na něco jinýho!!! Jen by mě to zajímalo..... Pak tento topic klidně smažte až se to dozvim jen mě to zajímá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 uploady tam nejdyl vydrzi, na jinych serverech se to brzo maze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 1. lide zbiraj collector points = sbiras body za pocet stahnuti tveho souboru, a kdyz nasbiras 10 000 pointu, tak dostanes na mesic Premium account. 2. linky vydrzi dlouho 3. asi nejrychlejsi server... btw. zmenil jsem trosku nazev topicu, "Proc?" je takove moc vseobecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pablo15 Odesláno Březen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 Dutch: JJ koukal jsem že jsi to změnil!!! Hele kdy se ukážeš na Icq? Potřebuju poradit s netem na PSP! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pablo15
Ahoj proč všichni uploadáte ISO hry na rapida???? Proč ne třeba na něco jinýho!!! Jen by mě to zajímalo.....
Pak tento topic klidně smažte až se to dozvim jen mě to zajímá!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts