SuD ml Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Cus, chtel bych se jenom zeptat,jestli zkousel nekdo tuhle hru rozjet po netu.Me se to nepovedlo.Dam hrat online a neustale vyhledava hrace a kdyz nejake najde tak tam mam porad joining game a nic.To se porad opakuje dokola.Nenapise to zadnou hlasku ani me to nevykopne,pouze se porad zkousi pripojit.Nechal jsem to i 15 minut a nic.Nechce se me verit ze to pari tolik lidi po netu a neni misto na serveru:-)) Ostatni hry co mam jedou bez problemu. Dik za nejakou radu nebo aspon informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezinek Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 cus, ja Airborny pařim už tyden po netu a běži mi to normalně,je pravda že to vyhledavá dele,ale je to tak max 4 minuty,něco maš špatně,ale MT je hrozně nudnej neni to nic moc.Zkoušej to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Já nevím. Ale zkus Servis - Playstation podpora. Mě pomohli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.