:.Dragunov.: Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Nazdar, mám tu pro vás návod jak zprovoznit různé smajlíky, obrázky a znaky pro iPhone. Tato funkce je oficiální v každém iPhonu prodávaném v Asii ale do ostatních států se jaksi nedostali. Zde vám popíšu jak si také dopřát tuto maličkost... Co budete potřebovat: -iPhone -Jailbreak -Cydia -FW 2.2. a novější (ostatní jsem nezkoušel) Postup instalace a zprovoznění: 1.Otevřeme Cydiu 2.V dolním panelu potvrdíme Sections 3.Zvolíme Tweaks 4.Najdeme si aplikaci Emoji 5.V pravo nahoře potvrdíme Install 6.Ve stejném místě Confirm 7.Počkáme až se prográmek doinstaluje... 8.Ve Springboardu vybereme položku Settings 9.Poté General 10.Dále Keyboard 11.International Keyboards 12.Najdeme klávesnici Japanese 13.A zapneme funkci Emoji 14.To je vše... Poté můžeme v mailech, poznámkách, smskách a v jiných aplikacích podporující klávesnici využívat smajly atd... Stačí na virtuální klávesnici stisknout tlačítko zeměkoule a vyskočí nám úplně nová lištička obsahující rúzné obrázky, znaky, smajlíky,... Všimněte si také, že každá záložka má další stránky, kterými můžeme listovat jako při listování fotkama! Zatím nemám odzkoušené jak budou ikonky vypadat při odesílání sms na jíny iPhone, mobil nebo třeba mail... Doporučuju mít zaplou pouze jednu klávesnici (českou, slovenskou ,anglickou,...) a Emoji! Snad jsem tímhle mini tutorialem udělal aspon někomu radost ;) Screen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Odskúšané,funguje aj so sk klávesnicou. Edit:tak to asi bude vidno iba na iPhoniku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 :Dragunov: Super diky moc libi se mi to....:D DeMaio: to musis mit nainstalovane japonske znaky... a nebo je mit zaple...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Iba som ich zapol ako pisal dragunov.teraz som na iPhone a krasne ich zobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Zachary: Neni zac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.