hero101 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Mám US wii, chtěl bych si koupit korejské wii fit (s balance boardem). Je mi jasné, že hra mi nepůjde spustit, ale chtěl bych se zeptat jestli mi půjde zprovoznit balance board ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Qay Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Nemel by byt problem. Snad jen krom mensi udavane maximalni hmotnosti u asijskych Balance Boardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hero101 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Máš pravdu funguje to v pohodě!!!!!!!!!!!!! (max hmotnost je 150 kg!!! jaká je podle tebe u evropských balance boardů max hmotnost?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negotiator Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 u EU verze je to taky 150kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Qay Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Is there a maximum weight limit for the Wii Balance Board? Yes, the Japanese release of Wii Fit recommends a maximum weight of 136kg (300lbs). The UK/US/AUS versions support up to 150kg (330lbs). Takze tvuj korejsky balanceboard ma blize k nasemu nez k japonskemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hero101
Mám US wii, chtěl bych si koupit korejské wii fit (s balance boardem). Je mi jasné, že hra mi nepůjde spustit, ale chtěl bych se zeptat jestli mi půjde zprovoznit balance board ????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.