McM Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Poradte mi spustim hru vyberiem obtiaznost, kliknem a nespusti mi misiu co mam robit ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Možná špatný crack...stalo se mi to u dvojky...spustil sem hru, mise nenaběhla a hra spadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 ja som mal ten isty problem...skus pred instalaciou vypnut internet a nechaj ho vypnuty aj behom instalacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bynex Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ja mam zas problem ze mi to napise code_post_gfx blablabla a kdyz sem ten soubor stahnul porad nejelo a crack nikde neni :D:D:D:Dtakze na hovn*:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 vipnutý internet nemusí být během instalace ... prostě před zapnutím vipni net a vesele hraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 špatnej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.