wiver Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Cus, po dlouhy dobe jsem se rozhodl, ze si konecne zmenim theme v iP... Ale... Vybral jsem si tema Tenuis... Ale chtel bych svoje vlastni pozadi, pac to originalni je hnus... Ale ted jak na to... Zkousim pres winterboard ruzne figle a stale si mi nedari ho zmenit a jen tam ten originalni hnus... Takze rad bych Tenuis ikonky + moje pozadi(ne prdel:D)... Diky za radu...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Musis se do ip pripojit pres ftp a tam je slozka themes tam si ho najdes a budou tam ty original obrazky z toho theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Aj, to je prave to, cemu jsem se chtel docela vyhnout... Hrabat se v iP pres nejaky ftp bo ssh... Nemam s tim dobre zkusenosti...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Cez iPhone Tunel Suite je to uplná hračka. Počitaj toto: http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=13&t=12043 Je tam návod ako pre pripečených a možeš si to pohodlne zmeniť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.