wiver Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 Cus, po dlouhy dobe jsem se rozhodl, ze si konecne zmenim theme v iP... Ale... Vybral jsem si tema Tenuis... Ale chtel bych svoje vlastni pozadi, pac to originalni je hnus... Ale ted jak na to... Zkousim pres winterboard ruzne figle a stale si mi nedari ho zmenit a jen tam ten originalni hnus... Takze rad bych Tenuis ikonky + moje pozadi(ne prdel:D)... Diky za radu...;) Citovat
^ToMmY^ Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Musis se do ip pripojit pres ftp a tam je slozka themes tam si ho najdes a budou tam ty original obrazky z toho theme Citovat
wiver Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Aj, to je prave to, cemu jsem se chtel docela vyhnout... Hrabat se v iP pres nejaky ftp bo ssh... Nemam s tim dobre zkusenosti...:lol: Citovat
DeMaio Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Cez iPhone Tunel Suite je to uplná hračka. Počitaj toto: http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=13&t=12043 Je tam návod ako pre pripečených a možeš si to pohodlne zmeniť.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.