sk8ers Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Čau hele chci se zeptat jestli nekdo vypaloval DVD+DL Imation a šlo mu v pohodě hrát hry.diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 ja jsem na ně vypaloval pár her a jedou v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oliver1 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Já je taky používám a v pohodě stejně jako Verbatim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 taky jsem je pouzival jenze kdyz jsem chtel celou hru hodit na hdd tak se hry z imationek sekly vzdycky na stejem % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Na Imationech sem vypalil uz 50 her rychlosti 5,5x a vsechny jedou v poho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Zavidim! Ja bral z Alfy tento spindl http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007I09F0B4ML4 Z 20ks se mi podelalo 12. V prubehu vypalovani chyba a konec. Zkousel jsem to i na vice PC = tedy vice paliren. Alfu uvadim zamerne, nebot jsem se tam byl preptat na reklamaci a borec mi tvrdil, ze media do reklamace neberou... Respektive berou, ale jen ty, na kterych neni nic vypaleno. Takze si koupim 10ks - 5ks zkazim, 5ks nevypalenych tam privezu, on mi za ne vyplati zustatkovou hodnotu a budem vsichni spokojeni :roll: Dokladal jsem jim logy, screeny a vse marne. Takze osobne radim jedine, priplatit si na Verbatim, precijen DL DVD porad nestoji par kacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Heady: Na cem si to palil? Co vim, tak na tohle jsou nejlepsi palirny LG. Já vlastnim dva roky starou a v poho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Heady: Na cem si to palil? Co vim, tak na tohle jsou nejlepsi palirny LG. Já vlastnim dva roky starou a v poho ;-) Obe notas, jeden HP, druhy muj FSC.. tam je prave nejake LG tusim... Proste ve vsech pripadech 48% cca (jakoby to melo preostrit na druhou vrstvu) a chyba.. rychlost klesne, prestane se tocit a error.. S Verbatimem (doposavad 33 vypaleni :cheesygrin:) bez problemu... Nicmene i DVD, ktera jsem vypalil v pohode (tech osm) tak maji v xku problemy... obcas necitelne, hlasky o vymene disku atd. Takze za sebe soudim, ze to co mela Alfa, nebylo uplne koser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Heady:Tak to teda nevím. Zásadně vypaluji hry na PC. Jednu hru sem zkoušel i na 2,5let starém ACERu a taky v pohodě... Zkusil bych jeste jinej program - já mám IMGburn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Heady:Tak to teda nevím. Zásadně vypaluji hry na PC. Jednu hru sem zkoušel i na 2,5let starém ACERu a taky v pohodě...Zkusil bych jeste jinej program - já mám IMGburn Tak ja na to hodil bobka, kupuju Verbatimky a Imation (to same mi udelal i Philips) mi nesmi pres prah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 u mě imation funguje tak dvě ze 3 ... moc nedoporučuji ... mám samsung ms28 FW iE 1.5 ... verbatim mi fungují 10 z 10 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FistHUSTLA Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Ja osobne palim uz tak 6 let na verbatim jsou to nejkvalitnejsi media. A k tem imation jednu dobu sem na ne palil mel jsem je od znamiho za 2kc ale po par vypalenich je mechanika prestala brat. Pomohl az novy fw mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Imation jsou smejdy i klasicky DVD-R , zkazil sem jich ze spindlu kde bylo 10 ks tak 4 . Urcite nedoporucuju tyhle media . Na xbox360 fakt jen verbatim , mechaniky v xkach jsou dost haklivy na kvalitni zapis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau hele chci se zeptat jestli nekdo vypaloval DVD+DL Imation a šlo mu v pohodě hrát hry.diky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.