sk8ers Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 Čau hele chci se zeptat jestli nekdo vypaloval DVD+DL Imation a šlo mu v pohodě hrát hry.diky za odpovědi Citovat
0 Em3R Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 ja jsem na ně vypaloval pár her a jedou v poho Citovat
0 Oliver1 Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2009 Já je taky používám a v pohodě stejně jako Verbatim!!! Citovat
0 mazik Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 taky jsem je pouzival jenze kdyz jsem chtel celou hru hodit na hdd tak se hry z imationek sekly vzdycky na stejem % Citovat
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Na Imationech sem vypalil uz 50 her rychlosti 5,5x a vsechny jedou v poho ;-) Citovat
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Zavidim! Ja bral z Alfy tento spindl http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007I09F0B4ML4 Z 20ks se mi podelalo 12. V prubehu vypalovani chyba a konec. Zkousel jsem to i na vice PC = tedy vice paliren. Alfu uvadim zamerne, nebot jsem se tam byl preptat na reklamaci a borec mi tvrdil, ze media do reklamace neberou... Respektive berou, ale jen ty, na kterych neni nic vypaleno. Takze si koupim 10ks - 5ks zkazim, 5ks nevypalenych tam privezu, on mi za ne vyplati zustatkovou hodnotu a budem vsichni spokojeni :roll: Dokladal jsem jim logy, screeny a vse marne. Takze osobne radim jedine, priplatit si na Verbatim, precijen DL DVD porad nestoji par kacek... Citovat
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Heady: Na cem si to palil? Co vim, tak na tohle jsou nejlepsi palirny LG. Já vlastnim dva roky starou a v poho ;-) Citovat
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Heady: Na cem si to palil? Co vim, tak na tohle jsou nejlepsi palirny LG. Já vlastnim dva roky starou a v poho ;-) Obe notas, jeden HP, druhy muj FSC.. tam je prave nejake LG tusim... Proste ve vsech pripadech 48% cca (jakoby to melo preostrit na druhou vrstvu) a chyba.. rychlost klesne, prestane se tocit a error.. S Verbatimem (doposavad 33 vypaleni :cheesygrin:) bez problemu... Nicmene i DVD, ktera jsem vypalil v pohode (tech osm) tak maji v xku problemy... obcas necitelne, hlasky o vymene disku atd. Takze za sebe soudim, ze to co mela Alfa, nebylo uplne koser. Citovat
0 Manfred Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Heady:Tak to teda nevím. Zásadně vypaluji hry na PC. Jednu hru sem zkoušel i na 2,5let starém ACERu a taky v pohodě... Zkusil bych jeste jinej program - já mám IMGburn Citovat
0 Heady Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 Heady:Tak to teda nevím. Zásadně vypaluji hry na PC. Jednu hru sem zkoušel i na 2,5let starém ACERu a taky v pohodě...Zkusil bych jeste jinej program - já mám IMGburn Tak ja na to hodil bobka, kupuju Verbatimky a Imation (to same mi udelal i Philips) mi nesmi pres prah. Citovat
0 Zavorka Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2009 u mě imation funguje tak dvě ze 3 ... moc nedoporučuji ... mám samsung ms28 FW iE 1.5 ... verbatim mi fungují 10 z 10 ;) Citovat
0 FistHUSTLA Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 Ja osobne palim uz tak 6 let na verbatim jsou to nejkvalitnejsi media. A k tem imation jednu dobu sem na ne palil mel jsem je od znamiho za 2kc ale po par vypalenich je mechanika prestala brat. Pomohl az novy fw mechaniky Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 Imation jsou smejdy i klasicky DVD-R , zkazil sem jich ze spindlu kde bylo 10 ks tak 4 . Urcite nedoporucuju tyhle media . Na xbox360 fakt jen verbatim , mechaniky v xkach jsou dost haklivy na kvalitni zapis... Citovat
Otázka
sk8ers
Čau hele chci se zeptat jestli nekdo vypaloval DVD+DL Imation a šlo mu v pohodě hrát hry.diky za odpovědi
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.