Javor1991 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Čau zakládám topik ve kterém bych chtěl aby jste mi psali jaká je vaše nejoblíbenější homebrew ad už to je hra aplikace nebo plugin. Abych řekl pravdu mám v PSP převahu homebrew her než normálních iso her. A myslím si že sou leckterá homebrew lepší než hra kterou tvořili zkušení vývojáři.A já osobně jsem rád že se najde někdo takový co tvoří takové hry.:cheesygrin: Homebrew hry: 1. Transport Tycoon Deluxe (hodně dobrá konverze) 2. Jazz Jack Rabbit 3. Defence Station Portable Homebrew aplikace: 1. PSPtube 2. PMPlayer AdVanCe 3. LightMP3 Emulátory: 1. PSPkvm 2. DosBox 3. Víc emulátorů zatím nepoužívám:cheesygrin: Pluginy: 1. Music PRX 2. Hold + 3. ScreenShotPNG Speedy Díky za účast! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Podle mně nenjsou lepší hobrew hry než normál,ale zato jsou free a někdo to dělá a nic od toho neočekává krom podprory těch co to hrajou... A má nej hra je CSS na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 nejlepší HB hry: CSS psp, kruok HB aplikace: PSPtube 1,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Nejlepsi homebrew hra je pro me asi OpenTTD(Transport Tycoon Deluxe) ale PSP ma na to trosku malej display :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 sry za Offtopic ale je pravda že potřebuju na homebrew hry nakej emulator?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 sry za Offtopic ale je pravda že potřebuju na homebrew hry nakej emulator?? na homebrew žádnej emulátor nepotřebuješ... moje neoblíbenější je GBA emulátor (gpsp) a PSP Tube (xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoxeR Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 jestli bych mohl dodat tak mam suprovou aplikaci ir shell samozdrejmne je to znamy ale urcte to sem patri ;)...pomoci irshelu se da ovladat televize ale najdete to tu na forum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzar Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 HB hra: jelly car, jazz jack rabbit HB aplikace: lightMP3, adhoc file transfer Emulátory: DOSbox, gpsp Pluginy: ultimate vsh menu Potom sem jeste hodně vděčnej za ledu od darkalexe a za remotejoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Podla mna je najlepšia home brew hra JellyCar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 urcite PSPtube, PSPkvm, DosBox, Bookr, a az budeplne funkcni tak taky AirCrack PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Nejlepší homebrew hra je ULTRA :love: žasná grafika :D, to je jediný co si občas zahraju a nebo CSS. A aplikace Adhoc file transfer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 CS2D. Snad best infrastructure HB hra, co znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Existuje homebrew hra Halo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 CS:S psp, kurok, Nicolas Sarcozy sockawe , a krokodylek alex a mozna i ber nebo neber ale to je trochu nuda.....:evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nejlepsi homebrew jednoznackne jelly car a ragdoll cannon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jelly car v poho a cs vyskusam a ta halo existuje dve verzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice_cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Offtopic: Hele lidi, kde se da to cs:s stahnout? Bud jsem blby a nikdo jsem to na foru nenasel nebo to tady vubec neni? :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Offtopic: Hele lidi, kde se da to cs:s stahnout? Bud jsem blby a nikdo jsem to na foru nenasel nebo to tady vubec neni? :)Diky Tady to je http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080018 V těch dílech se nevyznám, ale znám jenom jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.