h0mer Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Zdravím, potřebuji formát disku, ovšem ztratil jsem instalační cd od windows(originální). Na bedně mam štítek s kódem. Je možné stáhnout nějak legálně nové wokna, když mam ten štítek ? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 kdyz mas stitek tak stacu kdyz si normalne stahnes winy a vypalis je a jenom prepises ten origo key edit: stahni je treba z warezu nebo tak budes je mit legalni protoze neplatis za cd ale spis jen za ten origo key to ti potvrzuje licenci windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Březen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 kdyz mas stitek tak stacu kdyz si normalne stahnes winy a vypalis je a jenom prepises ten origo keyedit: stahni je treba z warezu nebo tak budes je mit legalni protoze neplatis za cd ale spis jen za ten origo key to ti potvrzuje licenci windows A bude možné tam nějak ten můj klíč dostat ? Jelikož většina verzí co jsem koukal jsou už nějak upravené(crack apod.) no a aby se to prostě chovalo jako originál (možnost aktualizací atd.) Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kerii Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 samozdřejmně při každém přestřelení to chce nějakej ten Key no aty tam vložíš ten svůja je úplně jedno jestli se jedná o Xp Home nebo Professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
h0mer
Zdravím,
potřebuji formát disku, ovšem ztratil jsem instalační cd od windows(originální). Na bedně mam štítek s kódem. Je možné stáhnout nějak legálně nové wokna, když mam ten štítek ?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts