slezi333 Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Jak spusím PSX hru na psp mám Fw 3.03 hru mám v psp naistalovanou normalne orazek mám ale kdiš na ni kliknu tak me to napiše To use this content,you must active the system pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Jestli mas origo fw tak ji nespustis...musis mit cf... Jinak si EBOOT a KEY nakopiruj do nejake slozky a tu potom dej do x:/PSP/GAME/"tvoje slozka"...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Máš FW 3.03OE-X? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slezi333 Odesláno Březen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 ne mám org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slezi333 Odesláno Březen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 mám tam jenom napsaný verze 3.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 A tu hru máš staženou z fóra nebo překonvertovanou? Nebo orig z PS3 shopu? Pokud to první tak ji bohužel nerozjedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 mám tam jenom napsaný verze 3.03 Sezen si nekoho kdo ma GTA LBS nepatchovanou verzi a downgradni to na 1.5 a nasledne upgradni na 3.10 OE-A´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slezi333 Odesláno Březen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 překonvertovanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 překonvertovanou No tak to ti nepomuze nic krome downgradu...bouzel...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Tak v tom případě jedině DG na 1.5 pomocí GTA:LCS a upgrade na 3.XX OE-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slezi333
Jak spusím PSX hru na psp mám Fw 3.03 hru mám v psp naistalovanou normalne orazek mám ale kdiš na ni kliknu tak me to napiše To use this content,you must active the system pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts