inpospr Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 prosím o radu jak stahovat, mám založený účet a když zadám do vyhledavače soubor, tak mi tam naskočí moře odkazů, jen ne ten co hledám dá se tam najít i podle poskytovatele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Spatna sekce...:dozey: Presunuto do ostatnich diskuzi... Ale k tematu : Nejak te nechapu . Z czshare se stahuje tak , ze si najdes linky nebo link . Ten zadas do prohlizece a pokud mas premium tak das profi download , prihlasis se a stahujes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Njn,ale první tam musím mít mb................ A až potom mužeš stahovat jako premium. Dal bych LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Zde si můžeš koupit gb-http://console-forum.net/showthread.php?t=34341 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inpospr Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ještě otázka, pokud stahuji nějakou hru, která je rozdělená do několika code tak se to nějak musí napojit, vždy mě to dojede do 99% a potom to stále připojuje a nedokončí to stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 To je divné,jestli máš několik pártů,tak je stahuj postupně a pak je spoj pomocí programu nap winrar,7zip atd... Extrahuješ jako první 1 part Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inpospr Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 skouším to tady z toho příspěvku CzShare p.a.c.o & friends, tak nevím, sem z toho Jaryn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Jestli ti nějaký part nejde stáhnout,tak to zkus za chvíli nebo požádej u reupload,jiank už fakt newím čím by to mohlo být:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nebo pouzivej nejaky download manager , ja pouzivam flashget . Stahnes na stahuj.cz treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=49468 tady je flashget, tak ho používám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Já používám tento:http://console-forum.net/showthread.php?t=50360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nechci zakládat nový topic, tak to dám sem. Nevíte, proč jede czshare poslední 2 dny tak kua pomalu? Pomalu chápej jako 50kb/s.. zasedlo si czs jen na mě nebo to dělá i vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nechci zakládat nový topic, tak to dám sem.Nevíte, proč jede czshare poslední 2 dny tak kua pomalu? Pomalu chápej jako 50kb/s.. zasedlo si czs jen na mě nebo to dělá i vám? Mě ani ne, dneska jsem stahoval tocu 3 na PSP a jelo to kolem 120kb/s EDIT: 120 mi jede vždycky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 No.. mně normálně jede kolem těch 700kb/s - 1mb/s.. a teď .. vůbec. Snad to po víkendu pojede lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nechci zakládat nový topic, tak to dám sem.Nevíte, proč jede czshare poslední 2 dny tak kua pomalu? Pomalu chápej jako 50kb/s.. zasedlo si czs jen na mě nebo to dělá i vám? ne mě to teda nedělá dnes dokonce jelo na 160kb/s :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 právě jedu taky těch 50 - 100, jede opravdu pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 hele jenom s tim zaselym stahovanim na 99% me to dela taky a to v opeře ale staci kliknout na pokračovat a tak za deset vteřin se to dostahne. a czshare mi beha tak 1-1,5mb/s (vcera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 včera jsem stahoval z CZshare kolem 21 se to rozjelo, jinak mám soubory které jsou RAR, je to potřeba nějak nachystat před vypálením v ImgBurn, dělám to poprvé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Podle toho co? Jestli hru na psp tak ne a vypal to jako datový disky(v neru) Jestli pc hru tak to musíš extrahovat a mněl by tí vzniknout soubor iso Jestli film tak to musíš exhtrahovat a vzikne ti avi atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 je to hra na Xbox 360 je to 7 sekcí nebo jak se to řekne :-) ještě se chci zeptat, dá se film v avi vypálit v Neru, aby jel na obyčejném DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ano dá............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 a ten Xbox jako psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ne tu hru na xbox musíš první extrahovat a pak vypálit,díval bych se první do topicu pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 můžeš mi napsat odkaz na ten topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.