Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Anketa o nejoblíbenějšího moderátora Rozhodl jsem se uspořádat anketu o nejoblíbenějšího moderátora. Ale chtěl jsem vás dopředu poprosit o dodržování pravidel: 1-Pokud možno jen chválit a jinak se zdržet diskuze 2-Nenadávad zde moderátorům a nikomu 3-Neřešit zde problémy s moderátory Pokud porušíte pravidlo,budu to hlásit jako spam/OT Moderátoři Anonymouse GameEs ice22222 marek_2080 metuj mootoo romeno will Zavorka xDante1986 tekken90 myschoo Playcentrum Jestli máte zájem se podívat,který moderátor spravuje jakou sekci můžete zde: http://console-forum.net/showgroups.php Sry za chybu v anketě je admin a ne moderator,zkusim to opravit a sry dante xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 btw nechci spamovat, ale ten danteho nick mas u toho obrazku spatne :lol: udelal jsi nam ho o dva roky starsiho :D a nej mod..no nwm, jsem tu kratce, ale asi tekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 jako negto ty sam upozornujes na spam ale zakladas dmntni topic no nevim ale to je jedno muj nejoblibenejsi mod je games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Kubíčku,o dementních topicech se můžeme bavit např. o tvojich tutoriálech,jak zapnout xbox :-) A nebo rodiče mi nedovolí psa,tento topic je plnohodnotný a zajímá mně názor lidí a ne věci,který zvládne každý dement,jako např znova ten tutorial jak zapnout xko,a jestli máš problém s tímto topicem,existuje report!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Tak neoblíbenější no nevim, ale můj největší respekt mají Metuj, Tekken90, Anonymous_ a Dante.... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 můj nejoblíbenější moderátor je Václav Titelbach.......kdo ho někdy slyšel moderovat, nikdy na něj nezapomene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 nechci spamovat,ale neni nekde v pravidlech ,ze se nesmi urazet módi? :D jinak muj hlas ma GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Je to v pravidlech,ale kdo tu někoho uráží? Jestli se to modum nelíbí ať dají lock,mně to vadit nebude,spíše mně zajímali reakce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Můj hlas dostává anonymous_ jeho názory na problémy atd se mi líbí a naprosto s ním ve většině souhlasím libí se mi jeho postoj k práci :) Samozrejme bych nejradsi dal hlas více lidem ale bohužel to nelze proto slovně : Dál bych dal tekkovi (Obrovský informátor na foru říkal bych mu RSS čtečka xD), Metujovi za spravdlnost a postoj k moderátorství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 no mně se tady na foru líbí asi nejvíce tekken90 a metuj ale hlas dostal metuj tak sry tekku8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 negto jen nevím proč si do ankety napsal PlayCentrum??? :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Podívej se do te skupiny moderatoru co je na konci topicu,řadí se do moderatoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Moji oblíbeni jsou: metuj, will, Anonymous, Zavorka, hlas nedostane ani jeden protože nevím komu ho dát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Dante a Tekken rule 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Hele Negto ty jsi mě předběhl :D, taky mě to napadlo Nej moderátor asi Tekk, patří mu můj hlas :) EDIT: a nebo ted mě napad Závorka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Abych nebyl OT Tak podle mně všichni moderátoři tvrdě pracují a mněl by od každého zde na foru patřit velky fanks jim+ ještě adminům bez kterých by to tu nemohlo fungovat.... Ale,aliene nemusíš mi to závidět,tu je spíše negativní ohlas... Enemy já se ti omlouvat nebudu,protože nemám za co,porušil jsi pravidla a já za to že jsi nedal edit tak tě nahlásím willovi a budu chtít aby se to řešilo a ohledně té nuly,lepší být nula než ty,protože tvá inteligence se pozná podle tvého chování........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 chmch - podle me jasne tekken a zavorka - ostatni nesnasim :P EDIT negto : co mi rozkazujes ty nulo ?! nemuzu rict nazro nebo co ty smrkaci ?!?!?! okamzite se mi omluv !!! jak se ti to libi tedka ,hmm?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Enemy okamžitě to editni,nebo to nahlásím a už jsi dost v mínusu!!!!!!!!!!!!! Krystof94:co když jo?On sám a už má jeden hlas xD jinak máš pravdu,já jen aby tam byli všichni a nikomu jsem neukřivdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Podívej se do te skupiny moderatoru co je na konci topicu,řadí se do moderatoru.... dit jo ale nikdo snad pro ne hlasovat nebude ne??? :dozey: to tam dal nekdo jen ze srandy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 dit jo ale nikdo snad pro ne hlasovat nebude ne??? :dozey: Playcentrum má dva příspěvky, navíc je moderátor jenom ve svý "rubrice" myslim omlouvám se za OT Nojo Negto, právě proto jsem se to bál zveřejnit, některy se nedaj odhadnout (En3mY...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Tekk, GameEs, Zavorka, Metuj, Myschoo, Anonymous_ Všechny mam rad, ale kvuli tomu, co vsechno pro nas udelal volim Tekkena ! Tekkene, volím si tebe ! (pokémoni rulez) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nejradsi mam romena :angle::D Ne , kecam tekka samozrejme :love::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 tekkkíčeek :love: ... sry miško a máárečku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inpospr Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 negto díky za tuto anketku, uřčitě dám hlas mému oblíbenci :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.