TOMFX Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Hledám do tohohle programu češtinu.. moc prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 sakra tahat se mi to znova nechce.. dneska sem to dotáhl a ta CZ mě nenapadla... ty nemáš?? nebo neznáš někoho kdo by to up?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 gooogle!!!!! Vše se dá vygooglit :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 stahni si cz verzi http://www.amsoft.cz/Podpora/download/Adobe/illustrator/main.html a použí key (crack) z tvojí verze za funkčnost neručím ale mělo by to jet.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 nemuže to někdo pls upnout?? mě se to nechce stahovat znova mám mrtě pomalej net.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.