:.Dragunov.: Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Tak tu mám pro vás přichystaný nový tutorial... Mnoho z vás určitě zaregistrovalo, že oblíbená stránka na stahování her a aplikací appulo.us (a oblíbený prográmek na stahování ipa her a aplikací pro iPhone Installer) je už značně dlouho nefunkční, tým Hackulous pro nás připravil nový (a doufám že pouze provizorní) způsob stahování ipa souborů... Je to celkem nekomfortní, ale co se dá dělat :) Zde je tedy návod co a jak ;) Co budete potřebovat: -iPhone (iPod Touch) -Jailbreak -Cydia Postup instalace a zprovoznění: 1.Otevřeme Cydiu 2.Přes záložku Search najdeme aplikaci Grabulous a nainstalujeme 3.Znovu přes záložku Search najdeme aplikaci MobileTerminal a taktéž nainstalujeme 4.Ve Springboardu se nám zobrazí nová aplikace Terminal 5.V počítači otevřeme iTunes 6.V levém sloupi vybereme iTunes Store 7.V pravo nahoře do prázdného okénka Search iTunes Store napíšeme požadovanou hru nebo aplikaci, kterou chceme stáhnout a dáme vyhledat 8.Jako příklad jsem napsal hru Monster Trucks Nitro 9.Klikneme pravým tlačítkem myši na obrázek aplikace a zvolíme možnost Copy iTunes Store URL 10.Poté klikněte pravým tlačítkem myši napřiklad do textového dokumentu, nebo internetového vyhledavače a dejte možnost Vložit 11.Zobrazí se nám URL která bude vypoadat přibližně takhle: itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?idb307242022&mt=8 12.V iPhonu zapneme aplikaci Terminal a napíšeme: grabulous + čísla co máme v URL u dané hry (čísla které máte opsat jsem vyznačil tučně 12.U mě by to tedy vypadalo: grabulous 307242022 13.Na virtuální klávesnici zmáčkneme Enter 14.Hra se začne stahovat (může to trvat i déle) 15.Až se hra dostahuje, vypneme aplikaci Terminal a spustíme Installous, kde už stačí najet do záložky Downloads a staženou hru nebo aplikaci nainstalujeme To je vše. I když se múže tutorial zdát složitý, není tomu tak. Možná program Terminal nějaké novější hry nebo aplikace nenajde, co už... Kdyby jste měli nějaké problémy ozvěte se a pokusím se pomoci... ENJOY ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 dik moc za tutorial zrovna jsem se chtel zeptat proc uz nejde takovou dobu appulo.us.......... tak jsem to ted nainstaloval a at dam dam cokoliv vzdy to vypise aplikace cislo nneni v databazi pise mi to i u ty hry na kterou jsi sem dal cislo ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Takto lze stahnout libovolna placena aplikace na App Store? Stahuje se to primo ze serveru Apple? edit, jinak v dobe vypadku lze pouzivat ipa.smajl.eu nebo vyhledavat hry na appulo.us pres google a nechat si vyjet linky pres google cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 pokial som to spravne pochopil, tak hry to stahuje zo servera appulo.us v infe sa pise ze vlastnik chcel nahrabat peniaze cez donate atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Presne tak stahuje se pres server appulo... kulis: hmm taky me to zacalo delat ze to nechce nic stahnout... Sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 TO Dragunov: Neprisel jsi na to ja to vyresti s tim ze to nechce stahovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Nikde tam nemůžu najít tu aplikaci Grabulous, co mám dělast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 uz to neni:-) kdyz se podivas na appulo.us tak ho znovu zpristupnili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.