jakub129 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Ahoj neznate nekdo nejakej dobrej ftp server na kterym by byly filmy hry atd.?:bash: co byste rikaly na console-forum ftp server by bylo dobry nee?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 console-forum ftp ban by byl taky dobrej ...:dozey: :offtopic::oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 ftp://ftp.console-forum.net/ :D ale jinak zadnej neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 A co to je FTP server? a chce to po mě heslo a jméno jak se tam mám registrovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 FTP server je na hostingu o to je ta část webu,kde nahráváš např.redakční systém atd.... (pochybuji,že se tam dá registrovat) Něco podobného už tu bylo rhost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tak jak se tam mám dostat když tam nemám přístup? od koho mám získat účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Podle mně to je ftp server na kterém jede celé forum,tak pochybuji,že se tam někdo dostane............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ale já bych potřeboval přístup na FTP server na forum www.pyroforum.org a tam e prej vkládají obrázky a videa s tématem podle fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Tak to musíš poprosit vlastníka nebo admina......................... Ale silně pochybuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Aha.. ptal jsem se ostatních členů pyrofora a oni dostali povolení na FTP . Tak já se zeptám admina a uvidím. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Je ještě možnost,že si založíš svůj účet např. na ic.cz a dostaneš zdarma ftp server a na poděkování ja fanks :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.