Kapr Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 :cheesygrin:ahoj mam tuhle kombinaci:Dale nevim si vubec rady...s itunes sem si nikdy nerozumel....mam itouch 1G a chtel bych pomoc jak s nim zachazet pres itunes...jak tam davat pisnicky(jaky chci)zatim se mi totiz jenom podarilo vsechny je smazat..a dam tam uplne vsechny..ale ne ty co chci ja...dik za info...kdyztak muzete psat na icq 455079770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 takže otevři si itunes a vlevo na straně máš složku music tak na ni klikni a teď stačí si otevřít nějakou složku kde máš nějaké písničky a normálně to tam překopíruješ a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 takže otevři si itunes a vlevo na straně máš složku music tak na ni klikni a teď stačí si otevřít nějakou složku kde máš nějaké písničky a normálně to tam překopíruješ a je to no asi mi to nejde nebo to delam spatne:Dnevadilo kdybys mi pisnul na to icq:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 jo jsem na něm moje icq 420595290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Takže, otevři Itunes, připoj iPod a písničky nahraješ tímto způsobem (add folder-nahrát složku, add file-nahraješ konkrétní písničku) potom co klikne na jednu z možností vylítne ti okno, kde si vybereš složku nebo písničku, kterou si chceš do ipodu nahrát a dáš vybrat složku/písničku tim se ti do itunes nahrajou pisničky, stejný je to s filmama... akorát si to vybereš v levym sloupci potom kliknš v levym sloupci na ipod a vyjede toto dáš SYNC a všechny data se do ipodu kopírují :D (ted jsem udělal návod jen jak se itunes dávají písničky, u filmů, aplikací je to stejný, akorát si to změníš v levim sloupci) EDIT: za THX se zlobit nebudu, klidně se ještě ptej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 **necituj take velke obrazky** mschEdit Super návod.Nemoh bys udělat takovejhle návod jak přidat fotky?Nemužu na to přijít.Když přidam jednu složku s fotkama a tu do něj nahraju je to ok,ale když chci přidat další tak se ta co sem nahrál před tim smaže a nahraje se ta nová.Jestli uděláš návod budu ti moc vděčnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Super návod.Nemoh bys udělat takovejhle návod jak přidat fotky?Nemužu na to přijít.Když přidam jednu složku s fotkama a tu do něj nahraju je to ok,ale když chci přidat další tak se ta co sem nahrál před tim smaže a nahraje se ta nová.Jestli uděláš návod budu ti moc vděčnej. Pokusim se, ale až zejtra, dnekska už jdu spát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Super návod.Nemoh bys udělat takovejhle návod jak přidat fotky?Nemužu na to přijít.Když přidam jednu složku s fotkama a tu do něj nahraju je to ok,ale když chci přidat další tak se ta co sem nahrál před tim smaže a nahraje se ta nová.Jestli uděláš návod budu ti moc vděčnej. tady máš návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=51904 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 tady máš návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=51904 :cheesygrin: řekl bych, že tohle Honzicek na mysli neměl, jestli jsem to správně pochopil :D btw Mam to teda ještě dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 řekl bych, že tohle Honzicek na mysli neměl, jestli jsem to správně pochopil :Dbtw Mam to teda ještě dělat? Já bych řekl že on má na mysli že neví jak tam dát 2 složky že se mu ta první vymaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Já bych řekl že on má na mysli že neví jak tam dát 2 složky že se mu ta první vymaže Přesně tak.Nevim jak dát dvě složky aniž by se ta předchozí vymazala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Přesně tak.Nevim jak dát dvě složky aniž by se ta předchozí vymazala. Tak tady máš řešení: http://console-forum.net/showthread.php?t=51904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.