poon Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Pomalu u kazde mp4 ci mp3 mam stejny problem a to hrani jen na jedno sluchatko !!!! treba bezim a jak hejbu kapsou tak to vypadava ten zvuk a z ty mp3 co tam hraje potom nemam nic mate nekdo podobny problem jak s teho resily?? MODEL MP4 http://www.nakupka.cz/vyrobek/prehravac-mp3-emgeton-e4icult-2gb-black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Nebude to sluchtákama, jestli jsem to teda správně pochopil? EDIT: já to řikal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Spatny kontakt v konektoru u sluchatek a nebo v samici u prehravace . Zkus jiny sluchatka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Pomalu u kazde mp4 ci mp3 mam stejny problem a to hrani jen na jedno sluchatko !!!!treba bezim a jak hejbu kapsou tak to vypadava ten zvuk a z ty mp3 co tam hraje potom nemam nic mate nekdo podobny problem jak s teho resily?? MODEL MP4 http://www.nakupka.cz/vyrobek/prehravac-mp3-emgeton-e4icult-2gb-black No mp3/4 prehravace emgeton tohle delaji... me treba obcas vypadava zvuk,ale je to o sluchatkach... kdyz si koupis sluchatka emgeton tak to jede v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 dal sem tam muj headset z kompu a furt i kdyz min nevito co stim dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 refresh up !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 dal sem tam muj headset z kompu a furt i kdyz min nevito co stim dal? No asi ti bude muset poradit nejaky odbornik a to ja pres mp4 prehravace rozhodne nejsem... bud to dej do servisu nebo reklamovat ale newim jestli ti to vezmou... Kazdopadne sam to asi nezpravis... dela to hodne EMGETONEK (moje treba taky) ale ja to vyresil origo sluchatkama emgeton a nebo ten jack trosku povytahnu a neco tam dam aby se to tam nezastrkovalo uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 kaslu na to sezenu si jinou a tohle budu reklamovat je to na ***** jako vypada dobre ale teda cekal jsem ze kdyz to je znacka tak ok to bude ale ne jeste ze to je z alzy tam je vse v pohode tam pudu snad mi za to daj prachy abych mel na (i)poda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Pokud to s jinýma sluchátakam dělá to samé (a víš že ty sluchátka jsou 100% OK) tak je chyba bud přímo v konektoru sluchátek (ten občas taky odejde) nebo je utržený konektor ze základní desky (což je taky častá závada) Ovšem v 80% jsou to vadná sluchátka 8) Pokud by jsi to neměl v záruce mohu ti to opravit po domluvě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mam zaruku ale ted mi to fungovalo tak jeste nevim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.