VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za radyto 812MB iso mam taky,ale predtim sem mel taky 812MB a taky se vzdy kouslo.Od koho si to stahoval ? psy-psp ? a tim gta to neni :) skus si sosnuot kdyz tak jiny rip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 stáhnul jsem nějaky full UMD iso už nevím od kud takže stáhnu odněkud jinud a uvidíme....díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 stáhnul jsem nějaky full UMD iso už nevím od kud takže stáhnu odněkud jinud a uvidíme....díky za radujinak stahujes cez torrenty? kdyz jo tak ti sem hodim spravny link :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 ano stahuju to budeš moc hodný alespon to bude na podruhý tutovka....díííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady EDIT: tady to mas :) > http://www.mininova.org/tor/578590 < do budoucna,kdyz budes stahovat hry na psp tak stahuj si od psy :) to je 100% uspesnost ze to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VITIK
Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts