VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za radyto 812MB iso mam taky,ale predtim sem mel taky 812MB a taky se vzdy kouslo.Od koho si to stahoval ? psy-psp ? a tim gta to neni :) skus si sosnuot kdyz tak jiny rip :)
0 VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 stáhnul jsem nějaky full UMD iso už nevím od kud takže stáhnu odněkud jinud a uvidíme....díky za radu
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 stáhnul jsem nějaky full UMD iso už nevím od kud takže stáhnu odněkud jinud a uvidíme....díky za radujinak stahujes cez torrenty? kdyz jo tak ti sem hodim spravny link :)
0 VITIK Odesláno Březen 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 ano stahuju to budeš moc hodný alespon to bude na podruhý tutovka....díííík
0 ramalamadingdong Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2007 Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady EDIT: tady to mas :) > http://www.mininova.org/tor/578590 < do budoucna,kdyz budes stahovat hry na psp tak stahuj si od psy :) to je 100% uspesnost ze to pude
Otázka
VITIK
Čau hoši potřeboval bych poradit s iso hrou Chili Con Carnage (812MB) mám 3_03_OE_C jakmile spustím iso tak se mi hned PSP kousne a musím vyndat baterku je to špatné iso nebo dělám něco špatně v mechanice mám UMD GTA:LCS....díky za rady
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts